論盡家傭

跳至

複式洋房

現任工人做左10個月唔做,保險已買了2年,請問可以把剩底果1年轉落新工人度嗎?

各位bk mami, pls help~

男爵府

Re: 現任工人做左10個月唔做,保險已買了2年,請問可以把剩底果1年轉落新工人度嗎?

You'd better check with the insurance company.
Normally they will allow you to change the name of employee.

洋房

Re: 現任工人做左10個月唔做,保險已買了2年,請問可以把剩底果1年轉落新工人度嗎?

可以, just inform you insurance agent who may ask you to provide your new maid's personal details by written notice.

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以的, 聯絡你個agent改番啲資料就得ga嘞!

複式洋房

Yes

複式洋房

thanks a lot!

男爵府

2019勳章

可以,同保險拿份轉名表就得。

大宅

2019勳章

多數保險公司都可以轉名的!!1

跳至