跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 香港基督教服務處有playgroup

SumSumBB,

我會明天fax張list比參太, 我已加上yhk329的名稱在list內了 !
到而家最update的資料, 已經有7個b啦 (10月-6個, 9月1個), 好開心組得成班, 可以一齊玩啦 !!!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

小盈盈,

因為我地9月媽咪會有一個bb退出,所以yhk329會跟番我地!Sorry!

但係,見你地已經有6個10月bb,即係話:都已經一定組得成班啦!

仲有兩個名額,其他未報的媽咪,要報就快d啦!

大宅

SumSumBB,

唔緊要, 大家一齊玩開心咪得囉, 9月個媽咪那就同你地一班啦 !

各位,

係呀 ! 尚有2個名額, 如果有興趣就pm我啦 !

複式洋房

小盈盈,

我今天早上已寄報名表, 謝謝 !

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

小盈盈,

我收到消息:
SumSumBB,
Could you please follow up the status with Oct. mami as they haven't send their info. to Ms. Liu yet

請你再向廖太確定多一次!

大宅

SumSumBB,

下 ? 唔係嗎 ? 唔該哂你, 我會明天早上打電話比廖太架啦 ! many tks.

大宅

SumSumBB,

我今天剛收到其中1位媽咪退出, 請問你地9月媽咪會, 會否多了些媽咪, 願意加入我們10月A班呢 ? 暫時只得5個B參加咋.

我會將此信息, POST去11月媽咪會, 希望有媽咪有興趣參加啦 !

大宅

最新報告, 資料及人數資料如下 :

機構及課程:
基督教服務處"幼兒潛能訓練課程"
年齡:10月媽咪會
時間及收費:10堂共$1500(會員)
**Membership fee of HK$100. **
10堂共$1700(非會員)
地區:觀塘翠屏道。
日期: Start from 21/8 till 30/10 (total 10 lessons)
時間: 星期日下午
around 2:00pm. - 3:00pm

報名處(夠六個bb就開得成了!)
4. 小盈盈 (我已經join了做會員了)
5. Lizzy
6.
7.
8.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

小盈盈 寫道:
SumSumBB,
我今天剛收到其中1位媽咪退出, 請問你地9月媽咪會, 會否多了些媽咪, 願意加入我們10月A班呢 ? 暫時只得5個B參加咋.
我會將此信息, POST去11月媽咪會, 希望有媽咪有興趣參加啦 !

我地有8個bb,full晒!
如果只欠一個bb都唔駛驚,因為可能會有相差三個月內的街外客撥入.....,但緊係全部自己友好玩d啦!

大宅

SumSumBB,

又有1位媽咪, 可能轉去tst上堂, 方便佢返教會, 而家可能又少1位, 尚餘4個b, 我今早同廖太商討過, 如果得4個b唔係問題, 佢會安排再加2個外來b落去, 不過, 當然好似你話, 自己友好玩d呀嗎 ! 所以我仍然希望9月或11月d媽咪有興趣加入一齊玩囉.

大宅

BB-C, Vileung, giy2000_hk, Lizzy,

今天我已與廖太通過電話, cfmd已經組成班啦 ! 我地係星期日2:00-3:00pm, 但因人數不夠, 佢會安排加1-2個外來b (within 3個月的b)在我地呢班內, 請唔好介意 !

另請留意8/11 7:00-8:00pm要先在TST上1個"課程導向會議", 講解playgroup內容, 敬請出席 !!!

如有問題, 可隨時pm我或電我架 ! 我會pm電話給你地的.

大宅

各位同學仔,
我昨日有去到聽講座, 又過唔多認得各位.
聽完我都覺得唔錯, 佢地班既目的係教媽媽點同BB玩多D.

好期待一齊上堂既日子.

大宅

BB-C,

我昨日同老公一齊黎, 都遲到左, 成7:15pm先到, 坐係最尾個排, 仲見到karenal, 佢讓左個位比我地一齊坐, 佢就坐前左1排 !

昨日臨走前, 我同廖太re-cfm左以下各點 :
a/ cfmd 延遲1個星期, 即是8/28上第1堂, 時間不變2:00-3:00pm
b/ cfmd 6個b上堂, 5個0410b + 1個外來b
c/ cfmd 係廖太教我地這班playgroup

我都好想快d到8/28, 可以一齊同b上堂, 一齊玩 !!!

複式洋房

小盈盈,

我地呢班延遲至28/8至上第1堂牙?
你知唔知咩事要延遲呀?
我無上o黎bk好鬼耐喇~
要追番晒d post,好辛苦呀! :-(

大宅

giy2000_hk,

廖太個日只係話, 因為有些事情要處理, 不只是我們這班, 所有8/21星期日觀塘的班別, 均要延遲1個星期喎 ! 希望你唔好介意, 佢會安排補回給我們的.

複式洋房

小盈盈, Thx...

禁止訪問

大宅

vileung,

如你尚有其他不清楚, 歡迎你聯絡我架 !

複式洋房

明天開課喇!
各位小朋友仔,
明午見!

大宅

各位同學仔,
昨日, 1個鐘好似好快過, 我都覺得幾好玩...
雖然唔係好多人, 但係廖太姨姨實在太大聲啦...
搞到各小朋友都好扭計咁.

各位返屋企有冇做功課呀!

首頁
12345...7

尾頁

跳至