嬰兒醫護

跳至

大宅

請問係causeway bay or 東區邊個兒科睇咳好 ?

hi all
我囝囝咳左成個月有多, 始終都未清 :cry: . 咳起上黎都有痰. 已經食抗生素食左3個療程都吾得. 請問各位有無好介紹.

因佢有G6PD, 我吾敢比 猴早散佢食.

侯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問係causeway bay or 東區邊個兒科睇咳好 ?

Dr胡志維 - causeway bay
我囝囝大病就看他, 其他表哥表弟也是看他. 可以嘗試.

希望快D好..

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 請問係causeway bay or 東區邊個兒科睇咳好 ?

何世輝係太古
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse & Jacquesl
吾該晒

另請問Jacquesl個dr胡的診金大概幾$$ thanks.

該用戶已被刪除

大宅

寳豬咪咪 寫道:
蕭偉光/陳作耘..

寶豬咪咪
我個朋友都有介紹我睇 蕭偉光 呀. 佢話佢睇咳好好wor. 你又覺得係未呀 ? please
該用戶已被刪除

複式洋房

hello,
can u tell me about this doctor?i would like to take my daughter to see see ar, cuz she keep coughing for a WEEK la, so worry about that, plz help, everyone
http://photobucket.com/albums/c293/masakichong/[/img]

複式洋房

ho sai fai???taikoo?i would like to know where the address is, plz reply
http://photobucket.com/albums/c293/masakichong/[/img]

大宅

我bb都是睇dr蕭偉光,因為bb起初好多痰,是他睇好的.還有,我bb打的五合一都在他那裡打,因為他d 約幾靚呀.

別墅

何世輝好似o係康怡廣場上面的商業大廈。不過有媽咪話試過俾女女去睇,但係覺得佢dum症。我無去過,唔知實情。

胡志為o係causeway bay,my girl goes to him since birth. but always has to wait for a very very very long time. minimum 1 hr. This is a problem if the child is really not feeling well. Around $300/visit depending on medicine given.

洋房

causeway bay DR陳仕文orDR曾榮超orDR陳祖謙

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

DR曾榮超

洋房

DR李雅兒,DR冼禮康,DR蕭偉光
就麻麻
尤其是DR李雅兒,正X婆

大宅

suielo 寫道:
DR李雅兒,DR冼禮康,DR蕭偉光
就麻麻
尤其是DR李雅兒,正X婆

hi suielo
我之前都係睇dr. 李, 後來吾好就轉左dr. 蕭.
係呢...點解你話dr. 李係x婆呀 ? 佢仲有咩吾好野. 可否講下 ?-(

跳至