自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

去萬寧買嘢滿$50元,用小童八達通付款,可換戲飛

去萬寧買嘢滿$50元,用小童八達通付款,可換戲飛一張,指定戲院 ( MCL JP 銅鑼灣、 MCL 康怡 、MCL 將軍澳 ) 可以換 任何早場 (10 :30 am前 ) 戲飛 , 有效日期係 : 2005-9-30, 仲有差唔多3個月有效期, 可以慢慢揀中意既戲睇 ~~

男爵府

2020勳章

Re: 去萬寧買嘢滿$50元,用小童八達通付款,可換戲飛

Which location "Mannings"?
icecream

侯爵府

真係!!!! 係咪間間萬零都得. 不過呢幾間都無荒失失奇兵做.

大宅

是否間間manning都有得送?

大宅

請問幾時開始?

公爵府

2020勳章 畀面勳章

是否得這三間戲院咋>? 咁少?

男爵府

Re: 去萬寧買

d 飛星期六、日 or 公眾假期用唔用得o架 ?

王國長老

王國長老

我問左喇, 要小學以上同出示學生證架.
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

cookie 寫道:

oh. ..........冇我份. :-(

侯爵府

親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

cookie 寫道:

小學以上即係小學得唔得呀? 還是要中學呀?

大宅

點解有規定小學以上wor, 幼稚園都有學生証架, 大細超wor

伯爵府

畀面勳章

ho_fish 寫道:
點解有規定小學以上wor, 幼稚園都有學生証架, 大細超wor

囝囝係小學生, 但係無學生証, 咁係唔係要帶學生手冊???
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

別墅

王國長老

王國長老

cherryma 寫道:
[quote]
cookie 寫道:

小學以上即係小學得唔得呀? 還是要中學呀?[/quote]
即小一或以上, 佢地既解釋都好勉強[0甘小一以上先可以入戲院睇戲架嘛 ?-( ?-( ?-( ?-(
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

別墅

我今日換左la!不過不用小童八達通都得!

珍珠宮

畀面勳章

jasmine媽咪 寫道:
我今日換左la!不過不用小童八達通都得!

[size=medium]點解間間Mannings 既 standard 都唔同??????

我好鬼慶呀!!! 頭先食完飯落去Mannings, 先去7仔增左百大元入仔張octopus. 去到問個staff係咪仲有movie ticket, 佢話有, 跟住問我有冇帶個仔既student card (當時我同個仔一齊).

我話冇佢student card, 因為佢只係幼稚園生. 佢堅持話幼稚園都會有student card (有冇學生證唔通佢仲清楚過我?). 我問可唔可以用佢identity card, 佢死都話唔得, 仲將個送戲票廣告讀比我聽. 我問佢地可唔可以通容下, 有個仔一齊, 有佢ID card, 咁都係叫check下, 又唔係要影印同公司交待.

點知佢死都唔肯, 話一定要比手冊/學生證. 佢叫我聽日去過, 仲有ticket, 但係first come first serve.....(咁即係乜??? 係咪唔gaurantee我聽日一定有ticket???? )

最後, 我真係為左咁走番屋企拎個仔既手冊再去過.....點知佢只係話"你拎左黎拿!" check都冇check我個仔本手冊......

[size=medium]超級慶呀! 送得咁計較就不如唔好送啦....

男爵府

Teresa, don't be so

I went today to check, there is no any sign of such a promotion on the wall, so I asked the cashier & he showed me a small card 5"x5" about that. But that is their only 1 card for cashier's record, no leaflet, nothing at all for me to read details. Seem Manning is very low profile to do this promotion. Why ??

And I was told MUST bring the handbook as well, so same case as you, I return home, bring kids, bring handbook to get the ticket.

Anyway, I was told the tickets are still available onwards.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

別墅

Super-Man
有 荒失失奇兵做呀!

男爵府

買夠$100有無兩張飛架?
我想同個仔去睇荒失失奇兵 :mrgreen:

首頁