自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Re: 去萬寧買嘢滿$50元,用小童八達通付款,可換戲飛

下晏再問多一間魚則漁涌分店,仍然話無晒!
Ryanma 寫道:
請媽咪報料, 邊樹重有得換? 我今朝去港島魚則漁涌就話無晒.

[quote]
flora 寫道:
新界區有呀!eg. Tuen Mun

Ryanma 寫道:
今朝早去萬寧問已經話冇晒, 唔知係0個間分店換晒, 定係呢個優惠已經完0左呢?
[/quote] :-( :-(

大宅

唔知係唔係太多人投訴佢地間間做法唔同,今日我再去買嘢時已轉左一定要帶小朋友去,等我拍左八達通先同我講已換晒啦~真過份,佢地連廣告牌都拆左落來,而家係收銀位已見唔到啦~

大宅

試下明天打電話問下旺角火車站的新世紀廣場.

早幾日(7月12日)問佢地,佢地話仲有好多,唔肯預留俾我,話我來到實有WOR,結果無去度.

今日(7月15日)放工帶埋個仔去撞下彩,哈!真係仲有WOR. 我問佢仲有多唔多,今次佢地就懶秘密咁笑下,唔肯講,只說現在還有.結果我換左4張.

大宅

唔知係咪多人換飛 ,聽聞而家早場好爆,唔預約(親身去)都幾難有位,如果係專登山長水遠睇個早場,可能分分鐘冇得睇, 連車錢都蝕埋~

大宅

Can try the Mannings in Westwood (Belchers) in. The shop is very quite.

首頁

尾頁

跳至