美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

MISSHA有乜好用呀?

有咩好用呀?聽人講好似幾便又幾好用

別墅

Re: MISSHA有乜好用呀?

適合後生女用,夠平,韓國野ok架

民房

唔好用,洗面好乾,唔乾淨,mask唔夠潤

禁止訪問

eyRe: MISSHA有乜好用呀?

大宅

Re: eyRe: MISSHA有乜好用呀?

千祈唔好買佢d唇羔!
我用左一日,搞到咀唇超乾兼痕到七彩!
轉返第二支就無事!
I'm not a yogi,but a yogist!

大宅

DREAMY

Which lip stick you buy ?
Because I use one in white colour 樽and lip gloss is OK !!
also I use the eye & lip make up remover $45 is OK !!

大宅

~DREAMY~
我用緊黑色樽o個隻,覺得幾好啊~!!

禁止訪問

別墅

double colour eye liner pen $38
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

大宅

naughtyboy & 小白兔,

我就係用黑色底銀色字果支出事囉!
你地無事?....咁可能我咀唇比較敏感啦! :-(
naughtyboy 寫道:
DREAMY

Which lip stick you buy ?
Because I use one in white colour 樽and lip gloss is OK !!
also I use the eye & lip make up remover $45 is OK !!
I'm not a yogi,but a yogist!

子爵府

眼同唇落妝都ok,您地有冇做會員呀?我4月到而家都收唔到會員咭呀!

複式洋房

做會員有乜咁好?

大宅

>>>佢有隻contains deep sea water supply cream 好好用,好保濕,oil free ga~我日同夜都有用佢~日頭用完佢再搽防曬,夜晚就當night cream用~正正!!$87 only~
>>>仲有隻提子味yogurt pack,我每朝洗完面會敷10mins,用左兩星期,塊面冇咁黃,膚色均勻左~抵用~$40 only
>>>黑色樽唇膏~好潤,好貼 ~~$40

唔好用>>>>指甲油d色好靚好sharp,但係唔得long last~
搽左一日甲邊d油就會甩,雖然好平($13),但係買唔過.

做會員後好似有9折??

大宅

小白兔 寫道:
>>>佢有隻contains deep sea water supply cream 好好用,好保濕,oil free ga~我日同夜都有用佢~日頭用完佢再搽防曬,夜晚就當night cream用~正正!!$87 only~
>>>仲有隻提子味yogurt pack,我每朝洗完面會敷10mins,用左兩星期,塊面冇咁黃,膚色均勻左~抵用~$40 only
>>>黑色樽唇膏~好潤,好貼 ~~$40

唔好用>>>>指甲油d色好靚好sharp,但係唔得long last~
搽左一日甲邊d油就會甩,雖然好平($13),但係買唔過.

做會員後好似有9折??

下,我覺得佢d指甲油last得幾好哦!第2日重係咁令!
反而試隻face shop,隻指甲油係勁上色!但出黎效果唔夠令!暗啞得濟!
15蚊!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

minatheone:
我覺得佢d甲油得d colour靚 & 易搽易乾,但係好快甩,同埋好啞色,一定要搽埋top先靚,但係搽左top都唔keep得耐~反而o係sasa買o個d幾蚊支仲可以keep多幾日~

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我都係聽朋友介紹, 剛剛開始用佢(missha) ~~
我e+有用佢既洗臉、防曬同埋磨沙。
洗臉($75) 好鬼大支
防曬spf28 ($75)
磨沙($40)
價錢真係好鬼抵~~~

好唔好用就未知,因為買佐冇耐,但暫時都ok!
Childhood is journey, not a race.

別墅

我做緊減肥個間美容中心個老闆娘暑假都會過韓國入d不同既化妝品或清潔用品返黎,例如呢隻MISSHA,The Face Shop,vov...etc,一定會平過香港買(例如我個咀好易敏感用開The Face Shop既唇膏覺得幾好,佢地都係賣五六十元,係朗豪坊個專門店賣七八十元支),不過佢地因為入得唔會太多,所以我同班同事朋友呢排都去睇定自己要邊隻,抄低no等等,然後比低小小訂落order遲d囉,好期待呀!

男爵府

甲油咯好靚又唔臭唔會搽黃,化妝品好粗,護膚品冇用過.

複式洋房

佢隻rose沖涼好得, 可以try下 :mrgreen: :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

首頁

尾頁

跳至