嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Huggies邊度做?

原本用開Pampers, 但近日發現原來原產地係大陸, 有d驚, 你知啦大陸咩都可以假, 想轉用Huggies, 知唔知Huggies邊度做呀?
Thank you !!!

男爵府

Re: Huggies邊度做?

好似係malaysia.

伯爵府

不如你轉用妮飄啦﹗made in japan o架

大宅

annaanna 寫道:

annaanna,
貴吾貴呀? 百佳, 萬寧有得買嗎?????

伯爵府

我唔知你亞b 幾大呀﹗

我o岩o岩去jusco 買左2包newborn,大約59蚊60條,唔駛一蚊一條,平過pampers同huggies,又好用...

百佳都有得賣,不過冇咁平,一般藥房平好多o架﹗如果你要個list,你留email比我send比你啦
該用戶已被刪除

大宅

今日我係金鐘百佳見到買 2 包中/大碼 : $165

中碼: 60條/包
大碼: 51條/包

萬寧無得買, 如果係要去百佳 / 屈人寺 / 藥房 / 卓悅 (唔係時時有)

kk-can 寫道:
[quote]
annaanna 寫道:

annaanna,
貴吾貴呀? 百佳, 萬寧有得買嗎????? [/quote]

大宅

natalie_fascinatress 寫道:
我覺得尿片喺邊度做嘅問題不大,最緊要係啱唔啱您BB用!

另外,最好係去正貨商號買尿片,才有信心質量保証!

agree

首頁

尾頁

跳至