想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問可否淨係抽血驗黃體素得嗎,thx

排卵後高

男爵府

Re: 請問可否淨係抽血驗黃體素得嗎,thx

我上兩個cycle都係只有十日高溫, 我去左醫生度問, 醫生話其實個個體質唔同, 唔係真係人人都有12-14日高溫, 佢話如果未試夠半年, 唔洗太擔心~~~

另外, 佢介紹我半年後都未有BB的話, 可以抽血驗有無排卵, 個package HK$900- 係抽血驗三樣野:乳激素、黃體、(重有一樣唔記得係乜 )

別墅

李吳知道

唔該晒 :-P

別墅

李吳知道,
我的高溫期也不是很多日,已試了七個月也沒有bb,我都想去驗驗,請問你說的醫生是誰?可否給我一些他/她資料,謝謝!

男爵府

fishpp 寫道:
李吳知道,
我的高溫期也不是很多日,已試了七個月也沒有bb,我都想去驗驗,請問你說的醫生是誰?可否給我一些他/她資料,謝謝!

我個醫生好遠架 (天水圍), 而且她只是普通家庭醫生, 只不過有婦科檢查可以做only~~
其實我上述講的抽血檢驗, 我相信一般化驗所都會有, 如果你真係想搵我果個, 我都可以pm比你~~

男爵府

yvonnec1 寫道:
李吳知道

唔該晒 :-P

唔洗客氣啦!! 祝大家早日bingo

別墅

李吳知道,
如果是天水圍就真係太遠了,謝謝!
係呢,你試了幾耐?有冇做抽血檢驗?

首頁

尾頁

跳至