育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊隻BB濕紙巾好用呀????

PAMPERS好用嗎??????

大宅

Re: 請問邊隻BB濕紙巾好用呀????

nuk同huggies都好!

大宅

NUK
Swissological Baby
Johnson's (no perfume)
Pampers
Huggies (厚裝)
熙熙&樂樂媽咪

複式洋房

唔知 JOHNSON'S 定 HUGGIES 好D呢

侯爵府

LUImm 寫道:
唔知 JOHNSON'S 定 HUGGIES 好D呢

我用過huggies(厚&薄), pampers, johnson’s(有香味&無香味), 我最like用huggies(厚)&johnson’s(無香味), 所以兩者我見邊隻特價就會買邊隻.

大宅

有朋友話PAMPERS比JOHNSON濕D喎, 係吾係呀???

侯爵府

kk-can:
兩者濕度差不多, 但係pampers比我感覺係'立'o的.

大宅

二話不說, Huggies (厚裝)好好用, very good!!!

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

AGREED, 藥房仲係賣 $18/包 (80張)!!!

hyma 寫道:
二話不說, Huggies (厚裝)好好用, very good!!!

別墅

我最鍾意係First Choice減價時$17.00大細厚度適中

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你地買johnson’s(有香味&無香味)幾$$?
該用戶已被刪除

大宅

szeszes 寫道:
AGREED, 藥房仲係賣 $18/包 (80張)!!!

[quote]
hyma 寫道:
[/quote]

szeszes,
嘩!好平喎, 萬寧同屈臣特價都要$24-呀!!!!!
:evil:

大宅

大多數人都用HUGGIES多喎!!!!!!!! :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至