美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

我食緊,深水PO, 杜 X 雄醫生開既減肥藥!!

複式洋房

Re: 我食緊,深水PO, 杜 X 雄醫生開既減肥藥!!

subrina,

係紅白定係綠白ah..
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

別墅

佢好似好多類,
我試左減了3磅,
但晚晚在3點都眼光光,

民房

我有食過
不過又係心跳,少少手震,最慘係眼光光訓唔到 :-|
跟住隔一兩日先食一粒
最後食左半個月藥就唔敢食
實在太大副作用
食完藥只係識得口渴,唔想食野,點都會瘦幾磅
不過健唔健康就要自己諗

大宅

我未生BB時食過,瘦左十磅,食完藥只係好口渴,唔太想食野.但我就訓到.

複式洋房

我之前個朋友都係食杜xxd藥,佢好有恆心,照足咁食.最後由L碼變到S碼.好明顯.但我食就真係頂唔順eeee.

大宅

Would you please e-mail the doctor name & address to me, because I hope same as your body shape.

男爵府

我有食過,食左1個,幾大副作用嫁,無精神揍仔,但減左10磅,

但現在打回原形 :-( :-(

大宅

Hellokittycat 寫道:
subrina,

係紅白定係綠白ah..

我係藍白wo~~有咩分別呀???

我有食過,食左4個月,冇咩大副作用,聽人講得多會手震之後feel自己好似都有咁,但減左約30磅 ...

男爵府

慢D,
唔該pm個e生資料俾我ar~thx
[size=x-small]囡囡 出世~重

大宅

pm埋比我啦! Thanks~
2個寶貝~雅詠&灝泯

子爵府

angelmak 寫道:
pm埋比我啦! Thanks~

哇~angelmak你咁廋都要減??
你要增肥就差唔多

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

我2-3年前係荃灣睇過都減到30lbs, 但依家生完bb之後, 3個月啦, 成170lbs, 好想死 ~
:-( :-( :-( :-(

如果依家去睇唔知會唔會有副作用呢 ??

其實, 我想3年後再生, 唔知對個bb會唔會有影響 ???
好擔心 ........
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

男爵府

minigary ,
荃灣邊個e生?可唔可以俾d資料我?thx
[size=x-small]囡囡 出世~重

複式洋房

慢 D : 可否給我這醫生的資料 ?

洋房

慢D 寫道:
[quote]
Hellokittycat 寫道:
subrina,

係紅白定係綠白ah..

我係藍白wo~~有咩分別呀???

我有食過,食左4個月,冇咩大副作用,聽人講得多會手震之後feel自己好似都有咁,但減左約30磅 ...
[/quote]

慢d,
我想問個醫生既地址, 可否pm我丫 ??? thx !!
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

洋房

lilywl 寫道:
minigary ,
荃灣邊個e生?可唔可以俾d資料我?thx

我之前睇歐醫生, 但我今日去睇, 個姑娘話無醫生睇,醫生唔係hk .......

男爵府

我之前都有食呀...減得比普通減肥醫生慢d...以前我睇開係土瓜灣果度嫁..不過果個醫生無做lor.....我食最勁果種35mg...成日反胃..係標哂眼水果種喎~就算飲水都反胃嫁...好辛苦...不過就無訓唔著...口乾就一定會有啦...不過大家有無留意自己食左果d藥脾氣好燥嫁...我上網check過d藥名...原來係精神科藥物....我有一個朋友食左半年島就有抑鬱症...唔到你唔信嫁..佢而家肥番..不過已經再唔敢食啦.......希望大家諗清楚啦...減還減...適可而止呀.....

大宅

subrina:
減成點呀.紅白係唔係快d.
係咪次次都係果隻藥,好似1日食1粒,點解你地又d係紅白,有d係藍白.有冇人成功呀.
一家五口加多隻狗
]

首頁

尾頁

跳至