自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

OK麥嘜襟章再出5款"大團圓版"

今朝經過OK出咗notice 麥嘜襟章再出5款"大團圓版"

咁儲法...幾時先儲完

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: OK麥嘜襟章再出4款"大團圓版"

joeyng 寫道:
今朝經過OK出咗notice 麥嘜襟章再出4款"大團圓版"

咁儲法...幾時先儲完

咪就係~
日日都為襟章 儲ar..儲ar..儲ar..

公爵府

係唔係即是:
出前傳10款~
跟住出大團圓版5款~
現在又出大團圓版4款呀?

大宅

大團圓版共5個才對呀~
有MuBing,Mudull,MuMug,黎根同埋一個校章
我今日中了Mudull同校章lu~
我還欠MuMug :evil:

洋房

呼~~我已經儲齊5個了~~

今次冇刻意去儲, 都係屋企人比既~~反而咁快就齊!

kitty 特別版都抽極都唔中.......... :-(

大宅

我都抽到 校徽 & mcbing
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

好媽媽勳章

diva,

唔係化, 儲齊5個? 我一個都未有呀! 你有無多同我交換呀?

洋房

今次我冇特登去儲~~

但就抽5個(唔係同一日~), 5個都唔同款....!!

所以暫時未有多~~有多我再post上黎啦~!

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章

我樓下今日先有 :-(

首頁

尾頁

跳至