嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪俾bb食過雀巢能恩奶粉, 意見如何?

各位媽咪, 請問有無俾bb食過能恩奶粉? 由於醫院俾bb食呢隻奶粉, 我想知呢隻奶粉好唔好o架? 會唔會食到阿b熱氣?

男爵府

熱血勳章

Re: 有無媽咪俾bb食過雀巢能恩奶粉, 意見如何?

依家食緊,唔係話唔好既…不過食低敏個隻唔會肥同埋苦苦地,普通就香d…但始終唔太鍾意雀巢(個個話佢基因改造)所以想快d到六個月轉奶粉!

別墅

我阿b現在8個月半大都係食呢隻.佢細個食其他奶粉會嘔,有時嘔到口鼻噴出嚟.於是醫生建議佢食能恩低敏,情況已改善,而佢啲眼屎都少咗.但唔知阿b成日旭定奶粉問題,佢現在只得18磅幾.但他比其他小bb食得多都食唔肥.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

因為幫我接生的醫生推介雀巢能恩奶粉,所以我bb一出世就食NAN HA 1,雖然唔太鍾意雀巢(個個話佢基因改造),在bb六個月時便曾經為佢轉奶粉,但唔成功。
我bb一轉食其他奶粉就出濕疹,兒科醫生都叫我俾阿b食番能恩,後來轉食番NAN HA 2,佢就好番晒啦!

咁多醫生推介能恩,我估都唔差卦!

別墅

bb要六個月先可同佢轉奶粉o架?

洋房

I have 2 cans of Nestle NANHA 1, 400g/can, $40/can, are you interested?

monkeymei

happybaby1 寫道:
各位媽咪, 請問有無俾bb食過能恩奶粉? 由於醫院俾bb食呢隻奶粉, 我想知呢隻奶粉好唔好o架? 會唔會食到阿b熱氣?

首頁

尾頁

跳至