自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

人心險惡....信錯人

係bk識左一個媽咪,話耐唔耐話短唔短,我對佢講真話,佢就對我講大話.........
希望個位媽咪可以pm我講清楚,我唔想係度講你個名出黎.......

大宅

Re: 人心險惡....信錯人

唔好開心啦~
佢遲早都會比人呃返
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

民房

唔使諗住等人PM,你今次當認清呢個人囉,不嬲BK都有D媽咪話上網識朋友只係表面既,唔好交心,你一交心,就好易會有俾人出賣既一日,唔好睇我叫明日之後,其實我都係BK入面一個資深會員@@@@@佢PM你,話冇講你,你信唔信佢???俾我都唔會話有啦!!!!!!!!!!

大宅

欣澄媽媽 :

我之前都試過 , 個心出 , 但對方就....... :cry:

但我無對人唔住 , 個心唔須要唔開心囉 !

BK 咁多會員 , 妳一定可以識到一 D 知心人的 ~

複式洋房

唔好唔開心啦.......

以後識朋友小心d囉

男爵府

咁發生乜事
佢呃左你d乜呀?
有無財物損失呀?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ahbe,咩事呀?邊個呃你呀?
欣澄媽媽 寫道:
係bk識左一個媽咪,話耐唔耐話短唔短,我對佢講真話,佢就對我講大話.........
希望個位媽咪可以pm我講清楚,我唔想係度講你個名出黎.......

複式洋房

最緊要沒有任何損失,這些事常有發生,咪當上了一課。不要不開心。

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

欣澄媽:

唔好唔開心喇!妳越嬲佢地咪高興!?算把啦! :wink:

珍珠宮

環保接龍勳章

人心難測,就算識左幾年都唔可以信晒一個人~
人生本是苦

水晶宮

畀面勳章

唉,一日最衰都係post 青山.com條link出黎果"2條友"!!
捉佢地出黎打靶!

男爵府

tiffany0620 寫道:
你係唔係等梗sxxxr媽咪pm你呀??

請你唔好亂估,我係唔會開佢個名出黎,因為只不過想post出我既心聲,叫大家小心,唔好咁易信人,好容易比人呃,我只係想等個位媽咪pm我......

男爵府

請你出黎同我講清楚.........

我真係唔知我做左d咩得罪你,令你今時今日咁對我,你令我真係好失望,我真係估唔到你係d咁既人...... :-( :-( :-( :-(

大宅

佢係果邊做曬主角
神又係佢 鬼又係佢
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

民房

明日之後 寫道:
唔使諗住等人PM,你今次當認清呢個人囉,不嬲BK都有D媽咪話上網識朋友只係表面既,唔好交心,你一交心,就好易會有俾人出賣既一日,唔好睇我叫明日之後,其實我都係BK入面一個資深會員@@@@@佢PM你,話冇講你,你信唔信佢???俾我都唔會話有啦!!!!!!!!!!

Agree!
雖然我唔係好清楚係咩事,
但係欣澄媽媽你都係唔好等la,
如果佢真係出賣左你,pm比你解釋又點呢?
你咪當經一事長一智law!

民房

佢就對你講大話咁衰 欺騙感情 :tongue:
做乜唔講佢個名出

大宅

Don't be so sad ~ will be fine la!!

大宅

欣澄mama:
我很明白你心情
我在bk也被人扼過,仲上埋court,
你唔好等d衰人喇
你會舒服d

p.s:你個bb好靚呀

didima

首頁

尾頁

跳至