母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

越大越唔鍾意食奶樽,
我一路都好少奶,餐餐都要補奶粉,
但宜家BB 兩個月開始,餵親奶樽都係食好少,
有時食得2安就勁喊要食人奶.
夜晚有時直頭一啖奶粉都唔肯食,
遲D越黎越少奶,都唔知點好.
已經食埋MORE MILK PLUS + GOATS RUE,
都係多一安度.

大宅

好媽媽勳章

人奶係餵得多產得多bor~~會唔會你餵嘅次數未夠頻密咧~~

唔好成日覺得自已唔夠奶~~好有壓力架~~
俾d信心自已~~
加油

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

好煩~個頭見到人問有咩方法回奶.....我就想谷多D奶.....之前有奶又唔好好珍惜(無儲定多D貨 )依家好無奈係到呻...返工又唔方使泵奶....為有每日放工比亞B食一餐...瞓覺前泵多一次得個2oz....哈哈~點先可以多D奶

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我餵左幾個月, 而家都係唔夠奶要補奶粉啦... bb 初初都唔肯飲, 攪好耐至飲少少. 而家搏鬥左幾日, 佢開始肯用樽同埋飲奶粉啦. 我等佢開始吮手指果陣塞個奶樽俾佢, 佢初初係擰黎擰去, 有時仲好似嘔咁, 所以每次佢都要扎紥一輪至用到個奶樽.

大宅

好媽媽勳章

埋身飲多d啦﹗食多d木瓜魚通草湯啦﹗我而家食埋Pre-natal pack,勁多奶,勁多存貨呀﹗可能我個b又飲得少,一日都飲唔夠30oz.....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊