跳至

首頁

尾頁

洋房

做咗測試及打針......病咗呀!

我BB做咗病毒測試及打二個月針......病咗呀!
傷風流鼻水又cut........唉, 好心痛! :-( :-( :-(
點算呢! 好似我害佢, 要佢做測試! :-( :-( :-(
我預產期係4月21日 :-D BB出生日期4月24日

別墅

Re: 做

你係咪講果個"輪狀...病毒測試"? 傷風流鼻水應該同個test冇關, 點解你會咁諗o架?!! bb好容易病, 就算唔做test都會喇, 邊關你事喎, 唔好怪自己啦. 希望你bb快d好番!!!

洋房

patpatpingu, 多謝關心!
醫生話係BB過敏反應呀!
佢cut得好厲害, 又多痰..........唉!心痛! :cry: :cry:

別墅

ahlui,

原來係過敏反應, 不過宜家bb少少辛苦換來將來免疫力係值得既....

男爵府

Re: 做咗測試及打針......病咗呀!

做病毒測試? 我個女冇做ge?

公爵府

ahlui,
唔好咁擔心啦, 比多 d 心機陪伴 bb 渡過呢個病, 時間快 d 過, 你就會開心好多架喇. 祝 bb早日康復, 加油!!

我 bb 剛剛打完兩個月針都發燒發冷呀, 自己比多 d 心機, 訓少 d 都唔緊要, bb 快 d 好就會開心晒
[/url]

洋房

多謝大家關心, BB只有小小cut, 好咗好多啦!
醫生話BB在病的時間食人奶會好快些! 掂!

首頁

尾頁

跳至