自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

林吾根同紅春..好好笑

因為一場室女病而結合,林吾根個樣真係笑死人~ 佢恨到啦!
bk閒人

大宅

Re: 林吾根同紅春..好好笑

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

等待驗證會員

talkative 寫道:
係咪講緊醫道呀

bingo!

bk閒人

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

等待驗證會員

o個個阿叔做長今養父時已經好好笑,呢套佢都做得好搞鬼 有d色迷迷咁
bk閒人

等待驗證會員

duplicated.
bk閒人

大宅

[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

等待驗證會員

不過紅春結婚塊面畫左三塊紅色野,好肉酸 :-P
bk閒人

公爵府

好媽媽勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Kiwizaki 寫道:

可能個時d人係咁, 不過而家就似紙紥公仔.

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

畀面勳章

qq媽媽咪 寫道:
[quote]

可能個時d人係咁, 不過而家就似紙紥公仔.[/quote]

係呀, 女人天下有多d結婚場面, 個個新娘塊面都有果三塊紅色野~~~
好似呢張咁, 唔知有嘜野意思呢??

生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

林吾根似戲班小丑咁每做一段劇情就出嚟搞氣氛 :lol: :lol: :lol:
我女2001年1月8日QE出世  

別墅

公爵府

hashtag影視迷勳章

請問咩係室女病呀?

因為一場室女病而結合,林吾根個樣真係笑死人~ 佢恨到啦!

伯爵府

畀面勳章

nganc9 寫道:
請問咩係室女病呀?

quote from TVB

吾根在惠民署重遇許浚,請求他去醫治紅春,經診治後,發現她原是陰陽失調,御醫女大人向紅春提出和吾根成親。
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

公爵府

hashtag影視迷勳章

係咪即係而家嘅內分泌失調呀?

steffany 寫道:
[quote]
nganc9 寫道:
請問咩係室女病呀?

quote from TVB

吾根在惠民署重遇許浚,請求他去醫治紅春,經診治後,發現她原是陰陽失調,御醫女大人向紅春提出和吾根成親。[/quote]

子爵府

好媽媽勳章

我諗係,

首頁

尾頁

跳至