潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 熱血勳章

有冇人試過訂birkenstock有問題呀????

我訂左6對birkenstock到左後發覺有問題, 鞋身同鞋底唔fit,個鞋底短過鞋身成寸 點知佢要我自己比錢寄返去仲要再等3-4星期先再寄返比我, 有冇人同我同一遭遇呀

子爵府

Re: 有冇人試過訂birkenstock有問題呀????

Wing(婷婷媽咪) 寫道:
我訂左6對birkenstock到左後發覺有問題, 鞋身同鞋底唔fit,個鞋底短過鞋身成寸 點知佢要我自己比錢寄返去仲要再等3-4星期先再寄返比我, 有冇人同我同一遭遇呀

唔明鞋底點短過鞋身喎???

男爵府

每一對鞋都有鞋底同鞋身既, 係2件物件黎既 例如:個鞋身有10寸既, 咁個鞋底咪應該有10寸囉, 因為佢地係應該係fit架麻, 咁而家個鞋底得8吋, 咁即係鞋身既鞋頭位置係冇鞋底囉, 明唔明呀

子爵府

唔係呀麻........ 咁誇張!!!!!!

男爵府

我唔係講笑架, 我都好激氣, 因為6對有4對係咁, 另外兩對又"痴"得唔係好實, 有少少離, 所以我要全數退番, 初時我用e-mail問佢地, 佢地要我自己比錢寄返去, 咁我咪問題有乜理由要我比錢? 佢地居然唔reply我喎, 仲要我寫番封short letter話點解我要return喎, 幾唔低呀

複式洋房

會唔會係減價

男爵府

下??!! 咁差??!! 好驚喎..........

珍珠宮

我訂過咁多對,係上次見過個鞋裡果度有d問題,不過著左上去唔多覺~

男爵府

我唔係減價貨黎架, 最慘寄返去都唔平架, 真係慘

子爵府

咁最後點呀???

男爵府

咪我妥協囉, 唔係點喎, 佢已經收左我錢, d壞鞋我又放喺屋企, 我同佢地講過話係佢地公司QC既問題, 點解要我比郵費, 但係佢地話只會respond fm warehouse to customer, 咁冇得揀, 我一定要寄返去囉, 仲要千奇唔好寄失添呀, 如果唔係就乜都冇lu, 我其實想知有冇人好似我咁黑仔, 同埋都想知佢會點做, 點知好似得我一個咁黑

男爵府

畀面勳章

你可唔可以 Send 張相(對鞋)比佢睇下先呀!等佢知道嚴重性!

男爵府

ss1008,
我已經sent左啦, 佢地都冇反應, 最慘係當你sent e-mail比佢地, 佢地會好快sent個auto-reply, 內容係佢地收到我地既e-mail會喺1-7個business bay回覆, 跟住又要等幾日先等到佢地真正回覆, 跟住你又覆佢後又係咁等幾日先覆, 就係咁已經搞左成個月啦, 死未

大宅

死啦!我諗住自己
love

男爵府

我今晚試下返去影相post比你地睇, 但我朋友之前訂左2轉, 1轉18對, 1轉36對都冇問題我諗你唔洗太擔心既, 我只不過想知有冇人同我一樣咁既情況, 錢比左, 鞋著唔到, 仲要自己比錢sent返去, 仲要再等一個月佢地sent返比我, 佢地既售後服務真係好差同好唔負拱任囉

首頁

尾頁

跳至