嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問我仔仔皮膚好乾,可以"荼"D咩?

如题!!!會唔會因為經常開泠氣?
~I Love U~

大宅

Re: 請問我仔仔皮膚好乾,可以"荼"D咩?

咁你沖完涼幫佢搽d cream, 或者沖完既時候滴幾滴baby oil落盆水度, 等佢浸一陣先幫佢抺身都幾好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

搽 QV Cream,好好架。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Qv cream 係邊到買ga?
用左oil澡完後會唔會好油?係唔係一抺身就唔油ga?
有冇媽咪有好cream介紹??

~I Love U~

大宅

你去萬零睇下, 果度有好多隻bb用都好好ka.......用oil沖完涼, 乾左個身唔會好"立"既........

珍珠宮

我用vendom都幾好潤喎.

大宅

多謝媽咪回應!!!我去睇下先
~I Love U~

男爵府

試吓這個 DML moisturizing lotion 係屈臣士或藥房有賣, 係濕疹醫生介紹用 性質溫和無副作用。

侯爵府

好媽媽勳章

我有個做nurse 既 朋友 介紹我用 mustela but 我自己就未買黎試 因為ng 係到到有得買

大宅

Prince Building has a Mustela shop

侯爵府

好媽媽勳章

Prince bldg in central??

大宅

你試下去呢個topic睇下有無邊隻cream

大宅

mustela 的產品不是所有地方都有賣, 通常BB Dream的鋪會有(時代廣

大宅

tpy,

Mustela shop 由 Prince's Building 搬

大宅

已經搬

大宅

多謝你地d資料...我試下先
~I Love U~

侯爵府

好媽媽勳章

mustela d product 係米好貴呢 ??

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔仔係濕疹 BB, 所以, D皮膚成日都好乾呀!

仔仔沖涼就用 Oilatum 浴油浸浴, 不過, 都幾貴呀! 要 $145得 500ml, 不過, 每次只係一瓶蓋

浸完後, 會幫佢搽 QV cream, 而家好好多!

大宅

QV cream邊到有得買?幾多$$?
~I Love U~

大宅

同其它牌子潤膚品一樣, 敏感皮膚及濕疹系列的cream價錢約由110-130不等, 若有mustela咭可享有九折. 你亦可用雀巢咭到bebe dream鋪買, 好似都有九折.

ShinTeresa 寫道:
mustela d product 係米好貴呢 ??

首頁

尾頁

跳至