自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想訂造小朋友單人床床褥, 請大家介紹.

想訂造小朋友單人床床褥, 請大家介紹.
價錢大約幾多呢?
千祈要一d臭膠味都無. 謝謝!

子爵府

畀面勳章

Re: 想訂造小朋友單人床床褥, 請大家介紹.

海馬

別墅

NatalieMaMa,

多謝你!
海馬的床褥有無臭味呢?
邊隻合4歲人仔呢?

男爵府

雅蘭出左隻有彈弓既小朋友........熊仔床褥........最薄係4吋厚........佢地有一般standard size........如2"5x6",3"x6"等........如果係特別既size就好似無得訂做........我上個月係上環永安買左2"5x6"比個4歲仔用.........只係$990........包送貨.......我老公訓過都話ok.

別墅

babyjerry,

多謝你的介紹!
雅蘭床褥有無臭味或怪味呢?
你說2"5x6", 是否即是30吋x72吋呢?
我想要32吋, 如果找不到合適的訂造, 30吋都要考慮.

男爵府

熊仔床褥, 係工聯會買, 3'X6'~$833, 我上個月先買左張, 個女話好舒服, 訓到好SWEET.

別墅

海馬可以訂做任何Size床褥.
上個月o係海馬訂做o左一張嬰兒床褥 (23.5" x 43" x 3") 要$23x (等10日), 都 ok.
我見有人訂做大人床褥都o係 $5xx.

大宅

醒目開學勳章

我都用緊海馬, 幾好呀, 價錢又平喎~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題