嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

BB 柔順劑?

請問邊隻柔順劑好, 唔會太貴?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: BB 柔順劑?

如果冇串錯 comfort $15
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

Chicco
我個寶貝仔係屎撈B

水晶宮

esmehouse,

comfort, 是不是金鈁, 係唔係for bb?

thx

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

fw5775

有一隻係白色架,專 for bb,百佳、吉之島都有得買。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.
該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章

我都係用金紡

公爵府

畀面勳章

natalie_fascinatress 寫道:
我喺藥房買金紡,白色樽 for BB用 at $12 (2L) !!!

我都係~~

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

chicco
洗完 d 衫好香
一陣 bb 味
正!

珍珠宮

chilli, 請問係咪每次都落, 落幾多份量至0岩 (如有十至十五件) ? 唔該

別墅

係呀!好好用!!
chilli 寫道:
chicco
洗完 d 衫好香
一陣 bb 味
正!

子爵府

畀面勳章

我之前都係用金鈁,不過用了之後,dbb衫好似好舊咁,尤其是白色衫,仲好似灰灰地咁。
該用戶已被刪除

水晶宮

Thx for all mami,

我想知係唔係每次都落柔順劑?

寶石宮

yes

子爵府

fw5775,

If you use Chicco BB 柔順劑,for washing machine, half cup is ok.
我個寶貝仔係屎撈B

水晶宮

Thank you :-P

男爵府

雪晴晴 寫道:
[quote]
natalie_fascinatress 寫道:
我喺藥房買金紡,白色樽 for BB用 at $12 (2L) !!!

我都係~~ [/quote]
me too!
Don't worry!Be happy!

大宅

請問係咪寫住< 親親BB配方>的呀?係咪呢支呀?

首頁

尾頁

跳至