自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

知吾知邊度有好食既'魚肉翅'或'兩溝'?

好耐無食,真係好想食,但右要好食,吾好太'希',吾好太'傑'仲要魚肉彈牙!Ha Ha 係米好奄尖呢!

大宅

Re: 知吾知邊度有好食既'魚肉翅'或'兩溝'?

旺角花園街有間幾好食, 但唔記得舖頭名.....

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

順利商場有得食, 我覺得 ok 啦.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

睛靈勳章

Christywai,

哇!有幾間咁多,比間地點我,吾該!近邊度,什麼舖頭隔離?

子爵府

北角有間好出名賣花膠碗仔翅, 真係好香花膠味, 不過食個時就唔多覺...

珍珠宮

學姬公主 寫道:
北角有間好出名賣花膠碗仔翅, 真係好香花膠味, 不過食個時就唔多覺...

我覺得d料唔夠,唔多好味~
係利東村有檔小販幾好味ga!~
不過一時時ga!~d料好多...正~

大宅

旺角近先達

別墅

我0係廟街食過,好正,0個老細好有心機架,佢將d瘦肉
"met"到好幼好幼,佢d醋又好味喎,一流,不過料就唔多,
我唔太中意有東菇,佢就0岩哂,但係個味道真係好好,
所以好好賣架,我上次買0岩0岩開檔,返轉頭,半個中到已經
冇左半煲,諗起都想食

珍珠宮

廟街邊度ar?!
上次我去剩係食蠔餅,發覺廟街少左好多野食~

別墅

PinPin 寫道:
廟街邊度ar?!
上次我去剩係食蠔餅,發覺廟街少左好多野食~

係呀,捉得緊左,有時一晚捉幾獲,
連蠔餅都入左鋪,入左之後好焗,所以我都小食左喇,
好心啦,廟街係要咁先有風味ga ma!!
賣碗仔翅0個個係女人黎架,另外一邊係男人,不過唔知係咪一樣??

別墅

學姬公主

我又好鍾意食碗仔翅架!!我住

珍珠宮

ds111,
賣雞蛋仔好出名果度隔離~

男爵府

油麻地地鐵站出弼街個出口(好似 C 出口), 一出就見到檔賣野食嘅舖頭, 佢個度仲有豬油渣麵同埋煎四寶, 好多野都好好味架.

大宅

DongDongBB 寫道:
油麻地地鐵站出弼街個出口(好似 C 出口), 一出就見到檔賣野食嘅舖頭, 佢個度仲有豬油渣麵同埋煎四寶, 好多野都好好味架.

但啲碗仔翅唔好食, 整得好冇誠意. 啲魚肉係溝粉再切成一粒粒正方形咁, 唔係食開既鯪魚肉黎o架喎!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

PinPin 寫道:
ds111,

Where?

珍珠宮

JChan 寫道:
[quote]
PinPin 寫道:
ds111,

Where?[/quote]

北角

大宅

葵芳廣場地下、吾錯 :-P :-P :-P
10元一鋺

男爵府

畀面勳章

荃豐「大家姐」,d 串燒都好好食!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

以前就好食,一出左名就keep唔到
joefoon 寫道:
葵芳廣場地下、吾錯 :-P :-P :-P
10元一鋺
唔好點評我

首頁

尾頁

跳至