自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

辟體臭方法

今早listen to "晨光第1線"",教用 :::

6 粒"龍眼核"""
+
14 粒""花椒""

""中""碎變粉,搽"""隔甩底""""
will work !!!!!!!!!!!!!!

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 辟體臭方法

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

THZ :lol:

大宅

有冇人試過, 聽落有d 攪笑!

珍珠宮

2020勳章

其實都好多方法架, bk有媽咪教用有藥粉既熱曼頭放係隔拉低到 yip 吓佢嘛....

我都想叫本人既印印用此方法但都要佢肯先得, 仲有要佢梯光D隔拉低毛先事半功倍架, 好難開口。
我身上流著勇士的血, 不畏懼, 不退縮, 寧死不屈

反對所有暴力, 香港是我家不容破壞

男爵府

其實都好煩嫁...好多印印都好大陣味...都唔知點開口同佢講~~但又唔想聞到d陣...講真...如果咁臭...都唔想食佢煮既野啦...反哂胃呀.........

男爵府

2020勳章

好似用薑早晚搽一段時間都work嫁!

大宅

吓 ???? "龍眼核" + "花椒" ?-( ?-(

公爵府

2020勳章

我在其他網見到可以沖完涼之後用牙膏薄薄地搽落去,到弟朝抹左佢,我用左咁耐都OK,但本身臭狐好勁就唔知得唔得了
活在當下

象牙宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

會唔會high到D衫架?咁仲要唔要搽止汗濟架?

叮妹 寫道:
我在其他網見到可以沖完涼之後用牙膏薄薄地搽落去,到弟朝抹左佢,我用左咁耐都OK,但本身臭狐好勁就唔知得唔得了

洋房

叮妹 寫道:

會唔會好"拿"?

子爵府

我聽過我亞媽話用醋搽落"加拿大"度呀.... 幾驚呀!!

叮妹 寫道:

公爵府

2020勳章

stkyo 寫道:
會唔會high到D衫架?咁仲要唔要搽止汗濟架?

叮妹 寫道:

薄薄地搽一層牙膏好快乾的,我弟日沖涼後都會搽止汗X的
活在當下

象牙宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

thank you!等我試下先! ^^

叮妹 寫道:
薄薄地搽一層牙膏好快乾的,我弟日沖涼後都會搽止汗X的

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

伯爵府

2020勳章

naughtyboy 寫道:
今早listen to "晨光第1線"",教用 :::

6 粒"龍眼核"""
+
14 粒""花椒""

""中""碎變粉,搽"""隔甩底""""
will work !!!!!!!!!!!!!!
REALLY??????

大宅

各位姊妹,我有朋友介紹送了透明一舊的東西,搽"""隔甩底"""",
可以辟味....我本人用了很有效...好像是在藥房買

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

jose 寫道:
各位姊妹,我有朋友介紹送了透明一舊的東西,搽"""隔甩底"""",
可以辟味....我本人用了很有效...好像是在藥房買

fancl都有舊咁既野要濕水搽架

大宅

穎穎媽咪
早晨呀! 但我朋友說很平的,fancl一定貴,而且我也不知道是否同一樣東西

首頁

尾頁

跳至