自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原本開開心心同成班同事過澳門睇水x間, 仲要兩個月前已經訂好哂ticket, 今日廿幾三十人浩浩盪盪一齊去睇show, 點知去到會場等左半個鐘都唔俾入場, 等到5:15pm先至出廣播話因為機械故障而取消, 所有持票人要排隊拎張"退款通知書"搞refund, 而當時場面極度混亂, 好多人堆住响售票處但無人排隊無人派form更加無人出黎解釋要點做, 淨係不停出廣播話要拎form搞refund, 搞到班國內同胞一度鼓譟, 我地幾驚會打交呀~~~

我都唔明, 一個號稱投資左好多億既show點會搞成咁, last minute先至話要取消已經very bad, 仲要搞refund搞到一團糟就簡直係very very bad!!! 唉~~~

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

甘遠去到,甘都得,船飛呢???
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

好媽媽勳章

初時既廣播只係話退門票錢, 後尾啲同事去左賭場玩就話聽到廣播話可以退埋船票錢, 所以我地keep定哂啲船票尾, 如果要claim都有根據嘛.

退錢咁又點吖!! 我地一心諗住去睇show ga mar, 不如佢地補番場show俾我地睇仲好啦, 咁當然要包埋船票同食宿啦, 咔咔咔~ (發夢中... )

水晶宮

攪錯呀.....咩mood都無晒啦喎...

唔係因為睇佢都唔會去馬交啦....

大宅

好媽媽勳章

咪係囉, 我地成班同事一心諗住去睇show, 仲要老細格外開恩俾我地早啲放工, 點知無得睇, 嗚~ 我地連去食翅既心情都無哂, 是旦去買左啲手信就搭船返香港lu!

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

吓,山長水又遠,尊登過澳門...
搞到咁掃興,真係咩mood都無哂

首頁

尾頁

跳至