跳至

首頁

尾頁

洋房

我都係.
尋日第一次FEEL 到呀B好似用力踢咗我兩三下..
感覺好得意...
我31/12做結構La, 好緊張同担心.......

複式洋房

我開始feel到BB郁喇!!不過都唔係好勁,係彈下彈下o甘,好得意呀~

別墅

我而家18週,已經feel到bb彈左幾下
好得意:)

民房

夜晚平訓會特別FEEL 到佢郁.

禁止訪問

大宅

您relax d 躺在床上或 梳化到, 靜心d 睇下有無 野 轉下轉下, 或者 R 下 R 下既感覺...

又或者您有肚餓既感覺, 之後先食飯, 感覺下佢食左飯之後有無俾反應您....

原帖由 TSHappyLai 於 10-12-21 18:30 發表

我19Weeks 4days, 醫生問我feel到未呀, 我話未呀, 佢答我"俾多二個星期你". 言下之意係覺得未feel到就會有問題啦...點算呀....我唔識分係咪佢踢我呀.

複式洋房

我係第一胎,我17WKS左右FEEL到, 不過要訓係床道先FEEL到..而家越來越明顯啦..番工坐都FEEL到..

大宅

今日19wk我終於feel到佢彈左幾下喇~好得意好興奮呀!!!

複式洋房

我都嚮19週開始FEEL到BB嚮到郁啦...
而家20週~~呢几日特別覺啊..特別係斜斜坐嚮度,,伸直對腳....就好覺啊...!

複式洋房

我一路都末feel到,直至今朝叫C6摸下阿B,竟然阿B有反應踢左二下。雖然只係二下但都好開心呀。C6猛話因阿B鐘意佢所以有反應,哈哈。

大宅

我係上星期19周時先開始Feel 到, 第一次係食完飯後半個鐘左右。好似bubble 咁。第一次feel 到後就容易認得係b郁定腸郁。 宜家20wk, 逢食完飯同睡前都郁。感覺好得意架,好似有拳頭仔係入面輕輕推你一下肚皮咁(肚臍對落小小), "bob"一下。不過feel 唔到佢liu liu 下,同彈彈下。可能我太多脂肪,c6 feel 唔到!:p

依家勁bub我,去食早餐安靜下呢隻為食豬先!:)

伯爵府

BB一訓醒就會忙緊踢我啦! 每日好多轉!

男爵府

好媽媽勳章

bb 好準時, 每朝食完蘋果就郁、一點前後又郁下, 夜晚10點前後又郁下, 似爸爸咁準時,haha~!

同埋搭爸爸車嘅時候會郁得勁啲, 唔知係安全帶扣得緊呀, 定鐘意搭爸爸車~

17week 幾已經feel 到, 而家就覺得佢好似魚仔咁係入面發來發去, 好攪笑

大宅

我成日都FEEL到有野彈下彈下,踢下踢下,同埋平訓時成日有野好大力壓/鑽落黎,唔知係咪佢個身係度轉緊...

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係岩岩21week度先feel到, 佢細細力, 好溫柔.
C6成日笑佢係文靜型, 似佢

大宅

我都係17W就FEEL到,我呢個為食豬一食野就係咁郁,食完就好多時都會訓,唔知出黎之後會唔會都係咁乖呢?

複式洋房

我上兩星期feel到肚內好似有D氣郁郁下.....到E幾日好明顯feel到BB係肚裏面郁,因為我同老公用手按住肚皮都feel到或望住肚皮會見到肚皮郁重!!尤其是我食野個時會郁得好明顯!!BB一定係好餵食!!

男爵府

原帖由 be_be_be 於 11-1-4 03:13 PM 發表
我上兩星期feel到肚內好似有D氣郁郁下.....到E幾日好明顯feel到BB係肚裏面郁,因為我同老公用手按住肚皮都feel到或望住肚皮會見到肚皮郁重!!尤其是我食野個時會郁得好明顯!!BB一定係好餵食!! ...

我都係架, 一食野佢就彈彈下, 我心諗, 我岩岩先吞咋喎, 你有無咁快知呀 ??? 而一早一晚搭車返屋企, 佢又 "娟" 來 "娟" 去!!

大宅

我想問你地胎動會唔會今日有,第二日冇咁o架?
我唔知係我自己無留意定咩,有時會成日feel唔到佢郁,但第二日又會郁番喎~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 比比熊 於 11-1-5 12:38 PM 發表
我想問你地胎動會唔會今日有,第二日冇咁o架?
我唔知係我自己無留意定咩,有時會成日feel唔到佢郁,但第二日又會郁番喎~~

我就日日都feel到佢郁,
可能有時郁得太輕微,
你唔覺囉

首頁

尾頁

跳至