自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

女人係咪都係疑心重架

你地有無諗過你地既老公會唔會做d對唔住你地既野呢?
我耐唔耐都會諗架, 仲攪到自己唔開心添
好似開心賓館既吳美行咁, 個老公好錫自己架, 但都有外遇
Love You Baby

侯爵府

Re: 女人係咪都係疑心重架

我有諗架 ,可唔可以話居安思危?
winnie_218 寫道:
唔好點評我

男爵府

我都成日會諗住...好似就算係好男人都會出賣自己個老婆咁....好無信心....不過好難講既...男人就係咁...唔好成日諗啦...攪到自己唔開心...諗諗下唔係都變左係啦...同自己講"如果係老公出賣自己既話...諗都無用嫁..."放鬆d總之就最緊要錫住自己啦....

別墅

hehe,我都有架,仲成日問住我男朋友tim,佢誓神劈願話唔會,
雖然係咁姐,聽絕情谷都聽唔小啦,變起上黎邊個知呀,
不過我男朋友話返我,點解你咁驚,你變唔得架咩!!又係喎....

大宅

你好嗎 寫道:
我有諗架 ,可唔可以話居安思危?

居安思危係應該嘅, 我都有諗架, 見到周圍口甘多例子, 點可以唔為自己嘅將來諗諗, 以防萬一嘛.

大宅

我成日都諗,有時仲會話我老公......

不過我老公成日都話:「我一收工就回來了,我可以攪得d乜啊!?」
我的女兒叫瑩瑩,2004年6月6日出生。 她是媽媽的洋娃娃;是爸爸眼中的頑皮女; 是麻麻的傻妹豬;也是爺爺的活寶貝! :-D

侯爵府

sometimes la
:-D :-D :-D :-D

大宅

係咪因為D男人俾唔到安全感我哋D女人,先會令到我地呢D女人咁重疑心???

男爵府

我無喎,可能我信得過佢,有次佢返而問我做乜唔問佢去邊,
真沒佢咁好氣,佢事先都話左比我知,我為乜仲問佢呢?
其實每次佢去邊都會話我知,咪有是那班朋友,可能佢份人正氣d,佢d朋友都好正氣,加上佢d朋友、朋友老婆、公司新舊同事我都識的。(任何場合佢都會帶我去,亦會介紹d人比我識。)
所以我真是很珍惜佢,佢對我好到真是沒話說。
之後會唔會變無人知,既然唔知,就無必要諗,現在對你好已足夠。

大宅

冇錯!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

我無喎,可能我信得過佢,佢事先都話左比我知,所以我真是很珍惜佢,佢對我好到真是沒話說。之後會唔會變無人知,既然唔知,就無必要諗,現在對你好已足夠。
[img align=right]http://www.new-kingdom.com/dz/images/avatars/27.gif[/img][img align=right]http://www.new-kingdom.com/dz/images/avatars/41.gif[/img][img align=right]http://www.new-kingdom.com/dz/images/avatars/42.gif[/img]

子爵府

winnie_218 寫道:
:-( :-( :-( :-( :-( :-( 其實做女人都好煩 :-|
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

恭喜你有個咁好既老公, 其實好難識得晒佢d朋友同事架, 不過都有唔少親戚朋友話我老公好仔, 對我好好, 雖然我都覺得係, 但好多時都控制唔到架

kfwong 寫道:
我無喎,可能我信得過佢,有次佢返而問我做乜唔問佢去邊,
真沒佢咁好氣,佢事先都話左比我知,我為乜仲問佢呢?
其實每次佢去邊都會話我知,咪有是那班朋友,可能佢份人正氣d,佢d朋友都好正氣,加上佢d朋友、朋友老婆、公司新舊同事我都識的。(任何場合佢都會帶我去,亦會介紹d人比我識。)
所以我真是很珍惜佢,佢對我好到真是沒話說。
之後會唔會變無人知,既然唔知,就無必要諗,現在對你好已足夠。
Love You Baby

子爵府

celia141 寫道:
我成日都諗,有時仲會話我老公......

不過我老公成日都話:「我一收工就回來了,我可以攪得d乜啊!?」

我老公都好似你老公咁講架!!
其實一定有諗,尤其係大肚及生完之後,身型走曬樣.......
唔咁諗都幾難

子爵府

唔係疑心重! 係直覺同保護自己!

首頁

尾頁

跳至