跳至

首頁

尾頁

洋房

你地飲開邊隻孕婦奶粉?

惠氏似乎好好營養,但係D奶粉搞好耐都唔溶嘅!有冇媽咪有好介紹呢?Thank!

大宅

Re: 你地飲開邊隻孕婦奶粉?

你可以試下飲安滿.....都唔錯架.....好似鮮奶味道.....
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

我都係飲惠氏,佢話一杯水落3匙奶粉,我通常落兩匙多dd,唔係就會唔溶同埋太濃。

大宅

安滿.

子爵府

我飲開安滿..惠c 我都有飲過..不過要狂搞同搞快d 佢先會溶!!~~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我開頭個4、5個月就飲喜康素,但宜家只係每日飲鮮奶(高鈣低脂個隻),因為人哋話媽咪奶粉會飲肥人,所以唔敢再飲落去

大宅

I am drinking 1 cup of Hi-cal milk plus 1 cup of 喜康素.

禁止訪問

睛靈勳章

複式洋房

其實如果你地覺得d奶粉好難溶可以試下改變攪拌方法,就係上下/左右咁攪d奶粉好快溶

首頁

尾頁

跳至