跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前一路用開親友送既尿片, 而家用到最後一包, 要自己買喇, 請問大家用開咩牌子好呀? 我只用過pampers同huggies, 都想試下其他, 大家推介下啦, thanks!!!

男爵府

好媽媽勳章

bb 一出世就用 merries 好soft 好好用,
後尾試左一包 moony 一試就愛上.....

男爵府

呢兩隻有無尿濕顯示呀? 同埋條腰有無彈性架?

原帖由 shokobb 於 10-12-5 20:11 發表
bb 一出世就用 merries 好soft 好好用,
後尾試左一包 moony 一試就愛上.....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

上一胎大仔當年我就出街會用P牌同H牌既,係屋企就睇下藥房有咩片平就用既
而今胎(而家呀B4個月)到今日為止仲未用晒親友送既片(P & H牌,仲有5條到)
到時亦都會睇下用D咩平既片FOR屋企著

複式洋房

merries d片大塊d 好用過pampers

複式洋房

回復 4# shokobb 的帖子

等我都試下moony先, merries 卓悅成日都無貨

珍珠宮

merries及goon,兩隻都好好用.不過朋友都介紹過moony

子爵府

i use huggies but now change to MOONY. is much better and weight less heavy after wet.

MOONY can protect the leak........maybe japan brand design is better. but not cheap ga~~~~

大宅

大女同細女出世一直都係用緊日本花王!

大宅

我都覺得GOON好好用..
不過無奈朋友送比我果D S同M碼huggies片都仲未用哂..
用哂我都會轉返用GOON

複式洋房

我都係用merries..真係soft d..(我用過h牌/p牌)

別墅

好媽媽勳章

moony(超好用, 好soft, 好乾爽)...正如shopkobb話..一試就愛上

複式洋房

我囡囡係用merries, 真係soft d, 好好用

大宅

回覆 1# 寶寶龍 的文章

huggies, P 漏尿..

男爵府

我係用緊pampers呀...好過h啦..
想問下moony同merries幾錢咖..
例如中碼....

別墅

好媽媽勳章

卓悅 moony, merries, goon (中碼 64片)
買 $130包.

大宅

merries, goon同moony我都用過, 我覺得最好用係goon同merries, 依家keep住用goon~~

大宅

請問 merries, goon, merries 條腰同脾脾位有沒有彈性, size 類似P牌定H牌?

大宅

Merries
用過P, H 牌, 都係Merries 最 soft, 唔易漏.

男爵府

咁請問moony, goon同merries邊隻有尿濕顯示, 同埋有無彈力腰圍呀?

首頁

尾頁

跳至