跳至

首頁

尾頁

大宅

sogo 21/F 童裝開倉價

唔知有無媽媽去過呢?

咩都有得賣, 車仔,床仔, playpan, 衫仔(好多牌子)

好似好平咁, 又話四折,又話半價, 見到有很多媽媽一籃籃係咁買, 唔知係咪行完童裝部(即6/f)先至上去關係, 我覺得都係差唔多價錢, 六樓仲要係整齊些添.

大家去看看吧

男爵府

Re: sogo 21/F 童裝開倉價

尋日去完,覺得d價錢都唔係好抵!只係買o左小小o野!
3折d衫仔好亂,要搵餐死!衫仔想買大d,但又唔知bb進度點,怕到時岩著唔岩氣候,岩氣候又唔岩著!
如果鍾意名牌o野,可能會覺得平o既!但bb大得快,又唔係成日去街,可以唔需要咁多好貴好靚o既衫,2-3套就夠!

以上純屬個人意見!

伯爵府

Re: sogo 21/F 童裝開倉價

我都有去過, 個場都好亂下, 折得又唔係多, 衫仔就摷到亂晒.

一心以為有好多野買到, 最後都只係買左個bb浴溫計 $20 - 20% = $16

combi車舊款85折, 新款都只係95折 (有egg shock的型號), sales 姐姐好落力&好心機介紹點用, 但都係唔夠平, 我無買.

bebe dream草席最多人買, 車用/床用都做緊8折.

casablanca 8件bb床用品特價左 $499仲有9折 (我早幾日係sogo嬰兒部買都係得$499優惠....
12/7 casablanca有winnie the pooh限售特價bb床套裝 (粉黃粉籃漸變色款), $499減至 $399, 100%cotton都好舒服的.

首頁

尾頁

跳至