跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人有丈夫在政府醫院陪產經驗?

上次產檢拿了表格,在31週寄了,但應最遲要30週前申請的,未知批唔批架!但老公陪產時過程係點架?又唔可以帶野入產房,生果陣可能只得老公陪入院,咁帶入院個走佬袋點算呢?

禁止訪問

Re: 有冇人有丈夫在政府醫院陪產經驗?

洋房

mandyyml:我在屯門醫院生,要事先申請架!但已收到回信批咗了!好開心呀!到時老公陪埋入產房,又唔可以帶野入去,你比個袋老公點安置呢?

男爵府

mcdull媽咪 寫道:
上次產檢拿了表格,在31週寄了,但應最遲要30週前申請的,未知批唔批架!但老公陪產時過程係點架?又唔可以帶野入產房,生果陣可能只得老公陪入院,咁帶入院個走佬袋點算呢?

don't bring valuable thing...
i think you can put the 走佬袋 next to your bed at the ward

複式洋房

我都系屯門醫院生8月中預產期  一早叫我老公合表格申請陪產他居然話醫院唔比陪產 話前排禽流感噢醫院取消左無得陪產  :evil: :evil:   
  我無打電話去問   唔知他系唔想定系驚

複式洋房

mcdull:
我都係TMH 生呀, 你預產期幾時呀??
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

禁止訪問

複式洋房

咁多位,
我都係TMH生.有D醫院唔駛填Form 申請.但TMH就要,而且話要響30week 前申請,但當我知到陪產要申請時已經過晒30week 幾週添,但都批左.
另我仲申請左帶相機入產房,打算幫BB 影反張最接近出世

民房

我上一胎老公有陪我入產房生架,事後問番佢,佢話見到BB出世時紫紫黑黑連埋血水,佢就脚仔軟咗一軟,哈!好彩佢冇暈到咋。
不過我喺東區生,唔駛申請喎,佢哋重好鼓勵丈夫陪產,帶埋相機入去都得,如果丈夫唔入,揾親人入都得。

男爵府

好媽媽勳章

間間醫院做法都唔同,我就預備向廣華生.醫院係基本要孕婦同先生一齊聽左一個叫做"分娩的認識"嘅講座先有資格陪產.不過我都唔知可唔可以帶相機入去影相,希望可以啦,因為真係好難得!!!
我預產期係8月10日,明天就同老公去聽"分娩的認識"喱個講座啦!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

phoebek727:
我上次都係東區生架,今次都會係!
不過佢好似任何攝影器材都唔帶得架,要問清楚先!

民房

haileymama :

你又係東區呀,我今次都係呀!我預產期係8月25日,你呢?睇吓有冇機會撞到吖。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

phoebek727:
或者有機會架,我預產期係8月18號咋!

複式洋房

我33週多啦!!有冇人知喺瑪麗生老公陪產洗唔洗申請及上堂架??

首頁

尾頁

跳至