夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

大宅

好似冇.... 男人越管越走得快...

大宅

哈哈 .. 有... 谷肥 c 6, 整wer 佢 .. 等佢出去冇人吼

公爵府

醒目開學勳章

無得防, 因為最重要是個男人,是否想食free lunch

公爵府

醒目開學勳章

原帖由 呀豬媽 於 10-12-6 11:07 發表
哈哈 .. 有... 谷肥 c 6, 整wer 佢 .. 等佢出去冇人吼
試過啦, 無用呀, 賤人仲話不mind 3行人

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇得防....你有辦法管得住個老公, 但管唔到個29....用咩方法去吼住個男人

原帖由 bbcool 於 10-12-6 11:09 發表
無得防, 因為最重要是個男人,是否想食free lunch

大宅

原帖由 bbcool 於 10-12-6 11:10 發表
試過啦, 無用呀, 賤人仲話不mind 3行人

你會唔會谷得佢唔夠肥呀 ??? 不過而家d賤人真係越來越多.. 佢地都冇咩道德觀, 呢下最慘 .. 咩都做得出..

男爵府

先裝備自己,唔好變肥c9,多關心和體貼老公,再添d浪漫和心思......男人心靈滿足的話,相信29會好難埋到身。

侯爵府

好媽媽勳章

You should did it before you get marry, not after got married.

原帖由 miemiemie 於 10-12-6 10:24 發表

禁止訪問

別墅

keep住做facial,扮靚自己,有時買些情趣內衣,扮下自己係北菇講野開玩笑娛樂下他。
管住c6既$$,每日比返$100佢返工
c6 網上A/C的私己錢,平時我會check住條數....他動用A/C d 錢叫向我申報

大宅

我覺得裝備好自己, 唔係預防的方法.. 出面多的是靚過自己的女人... 裝備好自己只可以話係為自己好...

侯爵府

好媽媽勳章

If I was your husband, I would 'run away' immediately..........
P.S. sorry to say that.........

原帖由 bonniewwww 於 10-12-6 15:20 發表
keep住做facial,扮靚自己,有時買些情趣內衣,扮下自己係北菇講野開玩笑娛樂下他。
管住c6既$$,每日比返$100佢返工
c6 網上A/C的私己錢,平時我會check住條數....他動用A/C d 錢叫向我申報 ...

大宅

其實都冇咩辦法...我之前都以為自己好醒...時不時都會講果d新聞話條女比人姦,原來係屈錢等等d新聞比老公知...又叫老公要同各女人保持距離,唔好伶人誤會...去飲野行開左就唔好再飲...仲有同佢講冇免費的雞

出左事一定要同我講,我一定會信佢....
點知都係衰左...

不過真係要平日都對老公好,佢先唔會走左去
如果對佢好,佢都要走...都叫做對得住自己先

我諗只好祝自己好運啦~

大宅

我以前都係用盡千方百計去管住佢既朋友,錢銀,以為佢番工放工準時放假又無去街蒲就一定唔會出事..但事實係錯架...
反而宜家我對男朋友用左另一套"你要死咪俾你去死囉",總之不停UPGRADE自己,無論外表同內涵都係...唔怕貨比貨至怕你唔識貨,你要出去搵其他女人就去啦.. 做女人家下至緊要係經濟獨立,咪之得個賤男人變左心走人,你就等同世界末日就幣...

大宅

我都覺得....冇得預防
但可否減低老公對別人動心既機會率?
裝備自己既 身同心,令自己提升,咁一般既賤女人...老公就唔會睇上眼...
我同意裝備是為自己...自己靚D,都開心D...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

結婚前帶眼識人

洋房

好難。
自己keep 好的靚D, (佢唔駛)
儲翻個錢, 有D危機感,

男爵府

好媽媽勳章

搵鎖鎖住佢細佬應該會得,我而家發現左啲勾人老公啲女人咖手法係,一開波便主動要上床,快到你唔信,之後再加情慾SMS,真係無幾多個男人頂得住。

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

真係冇諗過, 覺得應該係冇得防...
我會預左佢有依一日, 今日佢愛我唧, 我點知佢聽日會唔會變心, 我就唔會理, 總之ANYTIME都裝備好自己, 我覺得唔難搵第2個既(雖然我都生左2件), 所以我會KEEP 住自己, 唔好太差, 保持競爭力....
扮靚係女人既專利, 唔係為男人, 係為自己....

首頁

尾頁

跳至