親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

各英國自遊人,你地ok無 ?報下平安啦 ! 

尋日一見,真嚇一跳! 

你地仲遊僅嗎 ?報下平安啦,亞ding,twingrilma 。。。
Msma

男爵府

Re: 各英國自遊人,你地ok無 ?報下平安啦 ! 

Msma

多謝關心.. 我六月19號已回hk .. 不過昨晚所見..真令人個心好唔舒服.. 而且爆炸仲係發生在我曾住過的地方附近 (russell sq) .. 令我諗起6月去旅行時.. london平靜而美麗的情境.. :-( :-( :-(
Ding

伯爵府

好媽媽勳章

DING, 我知你已回來所以無擔心你...haha
係囉....其他在英之媽咪上黎報下平安啦 !
我仲未去 23號先出發, 希望平平安安, 開開心心 !

男爵府

PANCO

hehe..
PANCO 寫道:

23號應該果面ok架啦 .. d無聊人唔會搞得咁密 .. 況且英國一定加強保安 .. 不過你過關時可能會比較嚴緊.. 祝你旅程愉快..

Ding

伯爵府

好媽媽勳章

ding,
thank you.
panco

Ding 寫道:
PANCO

hehe..
[quote]
PANCO 寫道:

23號應該果面ok架啦 .. d無聊人唔會搞得咁密 .. 況且英國一定加強保安 .. 不過你過關時可能會比較嚴緊.. 祝你旅程愉快.. [/quote]

男爵府

Ding,

我今個星期六晚機,上機後幾時是食餐呢?是否該9:00pm先同小朋友吃些少呢??thanks you.
double-w

首頁

尾頁

跳至