美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

屯門有無"人手通淋巴"好介紹?

如題, Thx !
Jody 媽

男爵府

Re: 屯門有無"人手通淋巴"好介紹?

有呀!仲好快見效,已pm比你~

珍珠宮

好媽媽勳章

boey

Would u pls pm to me, thanks.

複式洋房

boey :

Pls pm to me , tks.

Violet

大宅

boey :
pls pm me ,
tks.
Ko

男爵府

已pm比各位

複式洋房

我已收到,tks, 請問幾多錢一次及做幾多分鍾呀!

男爵府

violet,

試做一次全身都係$250,我無計過要幾耐時間,我諗大約個幾鐘,如果第一次去做,手按落去有塞既地方會好痛,之後一路通落去,跟住會同你再去通多次會好痛個d位,會即刻feel到已經通咗無咁痛

你可以打電話去問清楚d

我要帶兩個寶貝去黃金玩,今晚再傾 88
violet_sum 寫道:
我已收到,tks, 請問幾多錢一次及做幾多分鍾呀!

大宅

boey :

男爵府

彤彤mama .
車pm :wink:

別墅

boey :

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Boey,

Please also PM the infomation to me. Thanks.
:lol:

複式洋房

boey,

Thx ! 收到 PM
我老公有一間試做過幾次, 果間收費好貴 !
唔知你介紹呢間做唔做男賓呢? 等我打電話問
Jody 媽

珍珠宮

好媽媽勳章

Boey,

我收唔到喎, pls send again, thanks.

男爵府

各位靚媽,
收pm~

97Jody媽,
我做呢間最近裝修過,有房,逢星期二會做男賓,價錢同女賓一樣,不過如果星期二無時間去都可以約其他時間 我老公都唔係星期二先去. 你打去時話係有個媽咪上網介紹,佢就會知係我 [quote]
97Jody媽 寫道:
boey,

Thx ! 收到 PM
我老公有一間試做過幾次, 果間收費好貴 !
唔知你介紹呢間做唔做男賓呢? 等我打電話問

大宅

boey,

請pm我資料, 謝

複式洋房

麻煩pm我!!
Thanks!!
eeeffff eeefff eeefff :roll: :roll: :roll:

複式洋房

我都想知, pls. pm to me.

thanks so much.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

大宅

通常幾耐做一次架??

男爵府

我第一次做係做頭,背同手~頭就係因為成日無啦啦頭痛同有偏頭痛成日瞓唔到,第一次做完次後個晚瞓得好好.做咗一次就無做喇!因為好耐都無再頭痛,慳番 仲有就係做過頭之後D情緒都會好D,無咁易忟!
背同手就約兩三星期做一次,因為成日抱仔,手同背都好累,做完次後無咁容易累,以前抱亞仔5分鐘已經手軟,手肘同背部好痛,而家可以抱20分鐘先累但就唔覺痛
fion7889 寫道:
通常幾耐做一次架??

首頁

尾頁

跳至