自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你鐘意另一半係『大隻佬』嗎???

你鐘意另一半係『大隻佬』嗎???

今次真係煩,
我男朋友成日想操FIT個人,
開始有肌肉起心口.....
其實我有D怕『大隻佬』架.......
佢仲覺得未滿意話要操得大D,
我真係有D驚 :-|
村姑 亞Bee

子爵府

Re: 你鐘意另一半係『大隻佬』嗎???

我都好驚大隻佬, 亦都好驚肥佬

坦白d同妳老公講囉~! 均勻最好睇。千企唔好變成倒三角形呀~!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

大宅

同大隻佬一齊有安全感d.

珍珠宮

其實大隻唔係問題, 不過....我好怕佢地著d窄/貼身嘅背心

男爵府

佢又未至於著貼身背心時好勁果D........
我諗都會幾有安全感嘅....
不過真係怕囉,
總之感覺好怪架.....
村姑 亞Bee

珍珠宮

唔緊要, 大隻d可以保護你嘛, 仲有買重野時, 可以佢拎晒

大宅

你將一張Rain, 加一張吳剛師父嘅poster, 大大張貼响床頭, 等佢自己選擇大隻到嘜程度囉!

珍珠宮

2020勳章

如一開始係一齊, 隻佬已係大隻佬/肥佬, 咁打後日子都唔會太難適應。如突然係咁就煩D啦。

我老公係肥人, 身形似"獎門人"又肥兼唔夠高....但見多咗又唔覺無形無款喎。反而好憎個D男人污穢, 不修邊幅+粗魯。
我身上流著勇士的血, 不畏懼, 不退縮, 寧死不屈

反對所有暴力, 香港是我家不容破壞

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

其實大隻唔係問題, 不過....我好怕佢地著d窄/貼身嘅背心
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

有對強壯o既臂變, 有個結實o既胸膛, 即係任達華, 連凱果種大隻就最perfect.

但千祈唔好係劉德華o係電影《大隻佬》入邊果種大隻wor ~ 雙手粗到唔可以挾實, 頭重腳輕。 呢款就真係幾得人驚架

大宅

esmehouse 寫道:
好怕佢地著d窄/貼身嘅背心

再加條花厘花碌束腳長褲仲核突 :idea: :idea: :idea:

子爵府

嚇死人咩, 我公司都有個大隻佬 仲有呀, 千萬唔好選大隻佬呀, 唔係第日嘈交就知味道,

王國長老

2020勳章 好媽媽勳章 王國長老

係呢…點解好多大隻佬都鐘意咁樣著既?
仲有點解好多大隻佬都好矮既?所以練到好橫,比例唔係好好囉…會唔會發育時練得太多唔高呢?

nancytse 寫道:
[quote]
esmehouse 寫道:
好怕佢地著d窄/貼身嘅背心

再加條花厘花碌束腳長褲仲核突 :idea: :idea: :idea: [/quote]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

嚇死人咩, 我公司都有個大隻佬 仲有呀, 千萬唔好選大隻佬呀, 唔係第日嘈交就知味道,

男爵府

[quote]
siulisa 寫道:
村姑 亞Bee

民房

我覺得大隻佬同大肥佬都有個共通點,
就係大汗!!!!!!!
我好怕d人大汗,又臭!
如果再搭多樣臭狐????!!!!!!
咁就大煲!!!!!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

不過其實好難先會練到好似筋肉人咁架!而且唔操一排會仲肥過以前!

複式洋房

no!!! 會好驚。 :tongue:

男爵府

唔鐘意.....

首頁

尾頁

跳至