母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

一訓..就可以訓四五個鐘

我bb剛出世時...好多時係個幾鐘或兩個鐘就醒..跟住要餵奶..但現時有時成四五個鐘都仲唔醒..佢只有十五六日到咋喎..

但我聽護士講過..食人奶係按bb需要.佢肚餓就餵..唔駛睇時間..咁我係咪唔駛叫醒佢..等佢自己醒先餵呢

同埋...佢咁細個就訓成五個鐘唔肚餓咁..正常嗎...
我試過一次想叫佢起身...抓佢腳..拉佢手..拍佢面仔..佢都唔醒..好似昏迷左咁...你地的bb會易醒的嗎

大宅

Re: 一訓..就可以訓四五個鐘

我個 b 果時1日24 hrs 訓成 20hrs, 我到4-5 個鍾左右就咁抱起佢比佢食咋, 佢又食 Woo, 跟住又訓過.....

大宅

好媽媽勳章

Hi Freak,

The same happened to my boy. And I was feeding him on demand. That means sometimes I fed him 5/6 hours later. But then he was not gaining enough weight and doctor said I have to feed him every 2 or 3 hours even if he is sleeping.

大宅

Freak,
As your bb is still very small, it's important to ensure that bb will not get dehydrated. So, it's necessary to wake him/her up at least every 3 hours. Sometimes, they don't have enough energy becayse of eating too little and appear to be sleepy. This is a vicious circle. Check whether bb produces enough diapers each day. Should be at least 6 wet diapers daily.

If you have any queries, go to visit 健康院

禁止訪問

大宅

Freak,
同意Florashley的講法,我在e院時,姑娘都禁教我ga。你要叫醒BB食奶,佢可能餓到冇力。每日要有6條少少重的片。
留意下佢lip係咪好紅,好紅可能有少少缺水啦!
重要同佢check body temp.。唔好俾佢體溫低呀!

試下解開佢D衫,郁下佢。或者用少少凍的水同佢抹面/抹咀。睇下可唔可以整醒佢。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊