自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

香港主辦08年奧運馬術項目

大宅

Re: 香港主辦08年奧運馬術項目

這並非好事.

大宅

成功即要改建体院, 我反對.

伯爵府

好媽媽勳章

確實了嗎?

複式洋房

何志平同埋霍公子咪開心死!:tongue:
我就唔贊成,要將體院改建,d運動員要周圍借用場地,
好似無家可歸咁,好慘嫁.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

重新起過體院、改建舊體院, 得到既結果就係"馬術比賽可以吸引三萬人黎香港"
果三萬人帶黎既錢夠唔夠填返建築既錢?
如果用改建既呢筆錢放係香港既教育度唔係更好咩?
香港政府唔係話小班教育要使好多錢咩? 點解而家又有錢去為呢三萬人做咁多奢侈既野?

talkative 寫道:
[quote]
lesleylo 寫道:
何志平同埋霍公子咁開心死!:tongue:
我就唔贊成,要將體院改建,d運動員要周圍借用場地,
好似無家可歸咁,好慘嫁.

agree[/quote]

民房

洋房

goat 寫道:
重新起過體院、改建舊體院, 得到既結果就係"馬術比賽可以吸引三萬人黎香港"
果三萬人帶黎既錢夠唔夠填返建築既錢?
如果用改建既呢筆錢放係香港既教育度唔係更好咩?
香港政府唔係話小班教育要使好多錢咩? 點解而家又有錢去為呢三萬人做咁多奢侈既野?

agree
[/quote]
[size=medium]agree,都唔知爭嚟做乜,我睇奧運咁多屆香港都無轉播過,証明係少數人睇嘅嘢,重係得三萬人黎香港,蹝氣!! :tongue: :tongue:

首頁

尾頁

跳至