跳至

首頁

尾頁

別墅

由BB7個星期開始又餵人奶又餵奶粉,但BB已經日半冇糞,點算?

如題 :-(

子爵府

Re: 由BB7個星期開始又餵人奶又餵奶粉,但BB已經日半冇糞,點算?

NatalieLay
我個b都係mix_feeding, 阿b之前隔日先有ngng,不過其他媽咪話姑娘話兩日先便便都係正常嘅。哩幾日同佢食喉棗散同飲菊芽麥芽,佢就日日有ngng,唔知係邊樣嘅功勞?

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

民房

Re: 由BB7個星期開始又餵人奶又餵奶粉,但BB已經日半冇糞,點算?

mine one is not os everday, but what I know is as long as the ss looks healthy then it will be fine

hay try to message your baby stomach in clockwise direction a ....that can stimulates the movement of the large intestine

別墅

Thanks for your suggestions.....

洋房

唔洗擔心,我個朋友個囝囝現兩個月大,
又食人奶又食奶粉,平均三至四日先有
糞便,健康院姑娘都話係正常。

首頁

尾頁

跳至