自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地有無抽獎命 ?

我六合彩最叻都係四個半字,聯歡會抽獎,買野填抽獎券都未試過中,唯一最叻係廿幾年前公司ball抽到三獎攞左套微型組合.但我老爺早兩年試過中香港旅遊大獎,佢只不過嚮d公司買完野跟住填埋張抽獎券,原來真係有得中咁好彩.
你地抽獎最叻攞過乜野?分享下. :lol: :lol:
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

男爵府

Re: 你地有無抽獎命 ?

yammyma

你已經叻過我lu, 我中六合彩, 最多個次係$160 (到目前為止都係得一次), $20都係得2, 3次, 至於乜野公司抽獎, 抽獎券等等, 通通都冇我份 :-( :-(

男爵府

抽獎運都ok啦, 唔係時時都好運o架, 而六合彩就買親都係中一個字有時重一個字就無

子爵府

抽獎命就OK啦. 不過想要中六合彩命多d囉.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

冇law, 連六合彩都唔會買你就知我有幾黑仔啦!

小吉媽媽
:-(

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都無 抽獎命 :cry: :cry: :cry: :cry:

複式洋房

無!!!! :-(

民房

抽獎命 ?
六合彩未試過中,最多中個半字!!!!!

抽獎就試過中4次咁多!
一次小學聖誕大抽獎
一次OK抽中麥乜特別版
兩次7仔kitty特別版
呢d算唔算
該用戶已被刪除

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

如果係"人人有份, 永不落空"個d, 就一定抽到最cheap 個款, 其他既, 就一定冇。 :-(
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

無呀,真命苦 :-( :-( :-(

男爵府

咁大個女試過一次中0左六合彩 3個NO. ~
已經好開心啦~
因為係自己填No. 唔係抽電腦票架
村姑 亞Bee

大宅

見你地咁,原來自己已經有少少抽獎命,應該滿足.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

我無抽獎命, 試過去一天遊, 一架旅遊巴50人, 我加屋企人有12人去, 有成20幾份獎品, 到抽獎時我地都12人景然無1個人中獎, 你話係唔係無抽獎命. :-( :-(

大宅

最巴閉咪中過六合彩四獎(四個半字),係咁多。不過,依家俾番哂佢啦! :-(

子爵府

好媽媽勳章

kaeli 寫道:

無!!!! :-(
[size=large]me 2

大宅

我阿嫂唔知算唔算有抽獎命,佢好多時都會中六合彩既安慰獎,連有次嚮街拾到既六合彩,開出黎都係安慰獎,但再多d又唔見佢中.

大宅

我呀, 有少少抽獎命啦. 年年公司christmans party都抽到小禮物例如水晶電話繩呀, coupon咁囉. 最叻六合彩中左5個number, 其實我都買中哂啲number, 但嗰2個number喺下面嗰條囉 (我買左2條, 自己劃number), 開心都死. 但而家買就1個number都唔中, 所以我都好少買啦.

男爵府

一向都冇抽獎命, 最叻係大肚時公司聯歡抽中 3 獎, 係一個電子手帳.

複式洋房

無呀! 好慘架! 次次都無我份. 連六合彩$100 都無中過. :-( :-(

首頁

尾頁

跳至