嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

雙眼皮問題......

我囡囡有對雙眼皮,都幾深,but一劈大眼就收埋晒.........會唔會以後都係咁定係宜家仲細到大個o的輪廓先會出返o黎呀?

大宅

Re: 雙眼皮問題......

放心啦!大d就唔會。我個囝依家8個幾月都重係時單時雙架。

男爵府

我個仔細時就明雙眼皮,
現內雙呀 :mrgreen:

大宅

我個仔now 都係內雙眼皮ga~
但大個小小會出番黎ga la~

複式洋房

我個老公都係勁深雙眼皮,對眼都唔算細,
但係個女.....矇豬眼+單眼皮+扁鼻!!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
見親佢o既朋友都安慰我:唔怕,bb細時醜樣,大個就靚嫁喇!
咁即係話,b女依家..... :tongue:

哼!我依然堅持我b女係世界上最cute o既baby
Honeybaby Yan Yan

伯爵府

我囡囡出細時對眼好細和單眼皮, 5個月就單雙眼皮, 現在對眼係雙眼皮和好似波子甘大, bb個樣日日唔同, 唔使擔心

洋房

我個女出世時雙眼皮, 但過o左幾日就變o左單眼皮, 到兩個月就開始時單時雙, 一路到三個月左右先開始變番雙眼皮...
日日唔同, 唔擔心得咁多...
女兒出生日期: 2004年7月25日 :lol
一個login名, 兩夫婦用...不要見怪... :P

子爵府

BB大大下就會變呢!!
我小B都係有時會變單眼皮呢!!

首頁

尾頁

跳至