自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔想要個bb,可唔可以去家計會?

如題

民房

Re: 唔想要個bb,可唔可以去家計會?

bb8個星期內,家計會有醫生可以幫你
8個星期以上,會轉介至政府或私家醫院

男爵府

係呀...同埋係家計會係唔用麻醉藥嫁...要捱下苦....

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

卉卉 寫道:
係呀...同埋係家計會係唔用麻醉藥嫁...要捱下苦....

點解既??

別墅

考慮清楚喇,唔知夠唔夠時間去家計會,但我聽人講話家計會係會用半身或全身麻醉?

大宅

家計會一定唔會用全身麻醉
你係會有感覺架

同埋家計會會同你傾好耐計

民房

蘋果媽咪 寫道:
考慮清楚喇,唔知夠唔夠時間去家計會,但我聽人講話家計會係會用半身或全身麻醉?

考慮清楚就快d打去約見醫生
見完佢肯幫你都要去出面照一次,所以要快d

男爵府

你不如自己打電話去家計會問清楚啦!...真係要考慮清楚至好..女人呢樣野最傷架...三思

click here

珍珠宮

好媽媽勳章

我都想問下.......
咁家計會使唔使比$$$$
仲有~唔係一定要有醫生同意個孕婦唔適合生bb先可以唔要既咩~???

大宅

susi1024169 寫道:
仲有~唔係一定要有醫生同意個孕婦唔適合生bb先可以唔要既咩~???

梗係要比錢啦!! 不過平過私家好多之嘛~
係架~ 家計會好似唔係咁易幫你落~ 所以係要傾好耐計先得架.......

珍珠宮

好媽媽勳章

貴唔貴ga............
咁ma煩既
rubyl928 寫道:
[quote]

梗係要比錢啦!! 不過平過私家好多之嘛~
係架~ 家計會好似唔係咁易幫你落~ 所以係要傾好耐計先得架....... [/quote]

複式洋房

我有個朋友試過(幾年前)在家計會落bb,它要你去
兩間家計會簽紙,然後約時間去灣仔家計會做,其間
是不會用痳醉的,費用約$1200.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

無痳醉…咁咪睇住佢攞個胎出黎…

伯爵府

我有個舊同事有成六個月先去家計會落仔都同佢落, 但真係好難先搵到兩個醫生簽名囉, 最後轉介去左柴灣一間醫院, 佢同我地講無痳醉, 用d藥放係下面等個bb掛番出黎. :-( :-(

大宅

貴唔貴ga............
咁ma煩既[quote]

唔知幾錢喎~ 只知平過私家果d 咋bor

大宅

係呀~ 聽人講會痛架~ 因為無麻醉
我覺得唔麻醉好恐怖

別墅

除左家計會同私家之外,仲有邊到可以做手術,我唔想拖咁耐,最好即刻可以做

大宅

仲有邊度? 除左家計會同私家合法外~
你想我地教你去d 唔合法架咩?
我知邊度有得做都唔會話比你聽啦~

既然你想即刻做, 你咪搵私家囉~
佢地可以即刻幫你arrange 時間去e 院做

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

6個月?!6個星期吓嘛?
6個月成晒形已經係一個BB,香港應該唔會做架喎...大陸就會。

IanIan 寫道:
我有個舊同事有成六個月先去家計會落仔都同佢落, 但真係好難先搵到兩個醫生簽名囉, 最後轉介去左柴灣一間醫院, 佢同我地講無痳醉, 用d藥放係下面等個bb掛番出黎. :-( :-(

首頁

尾頁

跳至