懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各媽咪有咗BB 7 個月重咗幾多呢??

有無媽咪好似我咁 7 個月就重咗差唔多30磅,
早幾日檢查仲比D護士話我比正常重咗成8-10磅,
要我節食仲話對我同BB都會唔係幾好....我依家好驚唔知點算呀!!!!! :-( :-( :-(

大宅

Re: 各媽咪有

我重o左30 幾磅 tim ah! 我未有 b o個陣大約94磅, 而家已經超過125磅la. 但醫生又冇話我超重wor. 而且 bb size 亦係 within normal range.

別墅

Re: 各媽咪有咗BB 7 個月重咗幾多呢??

我重左29磅!

複式洋房

我由4月到現在, 差不多6 個月只係肥左6磅, 都係生前只有94磅, 但頭3 個月狂嘔, 瘦左2 磅, 但無個姑娘同醫生話我體重有問題, 都係自己同老公担心多些, 醫生照過話阿B正常, 但出世後可能6 磅重.

複式洋房

I had gained 20lb when I was 7 month pregnant. Since you will gain much more weight during the last two months so better control your weight gain now. I then gained 10lb during the last two months.

ahchungma

子爵府

我重左十磅度~ 頭果幾個月可以講話無乜點重度..因為嘔得勁..但後尾就係咁重..依排又唔知做乜事狂肚餓..又係度狂食..所以我諗今個月可以重多幾磅 :wink:
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

禁止訪問

大宅

kittytai 寫道:
20磅左右!

me too!

大宅

我都重左24磅呀!醫生話我體重同bb都正常,其實我都驚生左好難磅呀 點算呀??
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

我重o左29磅 la, 我未有 b o個陣100磅, 而家已經129磅. 但醫生又冇話我超重. 而且 bb size 亦係 normal.

大宅

我重o左20磅, 但我本身好肥, 所以我都怕會 超重

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

我現在26weeks 重了20磅,未有前102磅,
但醫生話bb偏廋

首頁

尾頁