興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

重新裝機搵唔到 sound card 點算好!?

我試過自動找尋安裝軟件, 但係搵唔到, 我可以點樣做? 請救!

水晶宮

2020勳章

Re: 重新裝機搵唔到 sound card 點算好!?

自動唔得咪手動裝軟件囉, 除非你唔見了軟件,不過知道係咩sound card 一樣可以上網dl...

民房

櫺囹桼 寫道:
自動唔得咪手動裝軟件囉, 除非你唔見了軟件,不過知道係咩sound card 一樣可以上網dl...

男爵府

係播, 多謝提醒, 等我搵下搵唔搵到隻碟先, 唔該晒!

子爵府

IF USING WINDOWS XP SP2 AUTO SEARCH FOR HAREWARE WILL ASK YOU SEARCH FROM INTERNET ?? PRESS YES ....MAINLY THEY CAN FIND AUTO THRU INTERNET FOR SOUND CARD....TRY IT
少主金句 : 求學不是求分數

男爵府

多謝各位幫忙, SOUND CARD 一事已解決了, THANK YOU SO MUCH!

首頁

尾頁

跳至