跳至

首頁

尾頁

大宅

寶B雜貨攤 (免費送出)

執屋時發現有下列coupons,可以送俾大家(但需自備回郵信封)!

2 張 Huggies紙尿片 $15 折扣 coupon (大碼)
2 張 Baby Expo 入場券$5 折扣 coupon
1 張 Pampers $20 折扣 coupon
1 張 萬朝2號愛思康奶粉 半價優惠劵 (15/7/05到期)
2包 x3 Heinz 淮山薏米營養米粉 20g**
2包 x5 Gerber 嬰兒米粉30g **

**因christy只吃Baby Organic 牌米糊

有興趣可以在物品名稱後填自己個大名,和PM我拿地址.

別墅

Re: 寶B雜貨攤

BoBMa 寫道:
執屋時發現有下列coupons,可以送俾大家(但需自備回郵信封)!

2 張 Huggies紙尿片 $15 折扣 coupon (大碼)
2 張 Baby Expo 入場券$5 折扣 coupon
1 張 Pampers $20 折扣 coupon (Hold by Nicking)
1 張 萬朝2號愛思康奶粉 半價優惠劵 (15/7/05到期)
2包 x3 Heinz 淮山薏米營養米粉 20g**
2包 x5 Gerber 嬰兒米粉30g **

**因christy只吃Baby Organic 牌米糊

有興趣可以在物品名稱後填自己個大名,和PM我拿地址.

複式洋房

Hi, Bobma,

2包 x3 Heinz 淮山薏米營養米粉 20g --- karenal66

我想要2包 x3 Heinz 淮山薏米營養米粉 20g, 請pm我地址, 我寄給你回郵信封, 謝謝。另請問703禮品包內是否有其他好嘢, 因為我沒有禮品包, 只係比阿b試用過lui_bb轉贈的驅蚊貼, 好好用, 已經入咗貸, 想問吓仲有否好的bb用品介紹, 等我同阿b做好"防護工作"。

此外, 我都有以下禮劵沒有用, 唔想浪費, 現送出
1 張 Huggies紙尿片 $15 折扣 coupon (大碼)
1 張 Pampers $20 折扣 coupon (大碼)
如有媽咪需要, 請通知, 以未收過我寄贈的媽咪優先.

大宅

karenal66,

我都有Heinz 淮山薏米營養米粉 20G一包....可俾妳~~~妳PM我ADDRESS, 我寄俾妳啦

首頁

尾頁

跳至