使用意見

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

點樣可以send PM比人???

大宅

Re: 點樣可以send PM比人???

其中一個方法:

1. 按"私人信息"
2. 按"傳送"

侯爵府

每個人發表果格下面都有button叫"私人傳訊", 咁你想pm俾邊個, 你就去番果個人發表果庶禁佢呢個button, 就會有個小window彈出黎, 你會見到收件係你想pm果個人, 咁好似平時發表咁, 打你嘅內容响個blank box入面, 再禁傳送就得架啦.

至於收pm, 就係平時你一login bk, 有新佢會alert你去睇; 如果唔係, 你可以去版面嘅最右上角, 有"觀看賑號", "私人信息"同"登出", 咁你禁"私人信息"就可以睇到哂架啦.

明唔明?

禁止訪問

侯爵府

堯堯豬媽,

即係好似你發表完, 你果個post下面(即係你簽名相下面小小)咪有3個制, 一個係"個人資訊", 中間果個咪"私人傳訊"囉. 咁你去番你想pm俾邊個人嘅佢果個post, 禁番呢個制就得架啦.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至