美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有沒有人飲緊"Boots" 5日速效排毒美肌飲品 (士多啤梨味) 可否提供意見 ?

有沒有人飲緊 " Boots" 5日速效排毒美肌飲品 (士多啤梨味) ?

大宅

Re: 請問有沒有人飲緊"Boots" 5日速效排毒美肌飲品 (士多啤梨味) 可否提供意見 ?

我去買了$580 有 3pack 15支,星期一開始飲 + 再加節食
我朋友話佢飲o左一個由112 lbs 減到 102 lbs,佢都有節食
係去水腫
我會報導我的情況比大家知
如大家有人飲過我都想知你們的情況係點 ?

別墅

Re: 請問有沒有人飲緊"Boots" 5日速效排毒美肌飲品 (士多啤梨味) 可否提供意見 ?

我飲過唔得 :-(

大宅

常滿 寫道:
我飲過唔得 :-(

常滿

你飲o左幾耐 ?

大宅

I only tried one set before but no effect at all. Skin no change, I even can't go to toliet very well at that week, I don't have confidence that it can 排毒 so did not continous to buy.

複式洋房

我朋友試過,佢話ok, 但要飲足3個月,(價錢好金呀)
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

大宅

有朋友係boots 做 sales 所以有得平d ~~
飲了2日暫時未見話有咩特別,只是真的多了去洗手間囉 ~~
我自己都好忍口,希望成功 !!

洋房

我試左Boots約一星期, 同事話我肚南細左, 老公話我肚南,大比及Pat Pat都細左, 我女(6歲)都話我飲左Boots無左肚南.飲了一個月後.連去美容公司造減肥D人, 都話我廋左. 停左三個沒有飲. 我女話我肚南大左叫我飲Boots. 我現在又飲返了. 因為買十送六, 我上次買五送一. 不過都好貴@HK290per pack. 計下條數都比美容院便宜.

大宅

畀面勳章

Boots" 5日速效排毒美肌飲品 (士多啤梨味)

我想問在那裹買~~~~~

thanks

複式洋房

瘦 LING : 你朋友在 BOOTS 做可以平 D, 一個月有沒有 quota ? 可否幫我買平些

大宅

cobe 寫道:
Boots" 5日速效排毒美肌飲品 (士多啤梨味)

我想問在那裹買~~~~~

thanks

cobe,

各大屈人寺有售 

大宅

Love_U_Suddenly 寫道:
瘦 LING : 你朋友在 BOOTS 做可以平 D, 一個月有沒有 quota ? 可否幫我買平些

Love_U_Suddenly,

其實係我表妹朋友的朋友,所以都好難幫你買呀 ∼∼
sorry !!

大宅

今早上磅輕了一磅,希望明早起身又輕 ~~
我係每日早上上磅的,咩都未食會準確度好d
日日都係早上 ~~
努力努力 ~~

首頁

尾頁

跳至