跳至

首頁

尾頁

民房

可憐!!!

我的囝囝出世後, 我同我奶奶關係,急轉直下, 搞到我成日都好唔開心...我真係好鬼死憎佢, 可唔可以救下我呀......!!!我好辛苦呀///// :-(

公爵府

Re: 可憐!!!

我都有少少呢個感覺, 大家既意見唔同, 會多左 d 衝突, 不過我覺得唔需要太在意, 咁大家都會好過 d, 最重要係你同老公既關係.

你有唔開心, 有冇朋友同你傾下呀? 講出黎, 會舒服 d, 或者你可以o係度講出黎, 睇下有冇人可以幫到你, take it easy !
[/url]

別墅

jessiewaihoho,

你囝囝係咪由你奶奶湊? 定係你地一齊住? 我諗每個新抱唔多唔少都會對奶奶有不滿 (調番轉佢都係咁諗), 我自己都係, 你咪係度發洩晒出黎, 可能有好多人有同感o架, 咁自己個心咪舒服d law.....

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

me too!
我都好鬼憎佢呀,之前話同我湊bb最後又話身體唔好唔湊,但佢又可以返工,激鬼死我,攪到我要週圍搵人湊, 比佢玩q死呀, 又同我老公講話好掛住呀b,好想見佢,佢好假呀!!!!
禁中意呀b又唔湊

大宅

我又係好鬼憎佢, 今日仲話要來我家看bb, 之前知我有咗話自己唔得閑湊又話我地仲咩咁快有bb, 話我老公結婚又快生仔又快, 我而家諗起佢都想嘔, 最好以後唔好見呀~

大宅

jessiewaihoho,
我同你都係一樣好鬼死憎佢呀,原本未生之前都冇乜野架,但係,生左之後,同奶奶經常意見不合(為左BB),有好多問題出現左,最慘就係我係同佢一齊住! 佢又成日叫我唔好抱亞B,話咁樣會抱慣佢,第時會難揍,但係,自己又成日都抱住佢喎!我最記得我最唔開心嗰陣就係坐緊月嗰陣呀,我跟本覺得自己就係一個奶媽咁(我係餵人奶架),BB肚餓先俾BB我抱黎餵奶,我幾唔開心呀,有一次仲衰呀,我就咁企喺床邊望下BB,佢就鬧我,話我咁樣會整醒佢喎, 激死我,但係BB都仲係訓緊覺架喎!我到依家我都仲係好唔開心架,因為日日收工返到屋企都要對住佢!
你都唔好唔開心喇,要面對現實架喇,真係最緊要你同你老公冇因為佢而出現問題,你有咩唔開心可以喺呻下架,同人傾下都會好好多架!! :-P

首頁

尾頁

跳至