潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買靚人字拖

見人o地著 d 人字拖配寬身 ”cool” 腳褲好靚, 有冇好介紹 ???? 麻煩哂

大宅

Re: 想買靚人字拖

你可以去荃灣荃豐地下同一樓都好多, 又或者荃灣南豐新X城上去第一層有間叫"年廿九" 的舖頭(係屈臣X右手面隔幾間舖), 都有好多款..., 希望幫到你
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

別墅

chunchunbb423 :
請問大約多少錢一對? 舒服嗎 ? 真皮定是膠 ? 我以前試過買D百幾元不是真皮的, 就好易爛, 著幾次就爛 ! 仲是行行下街爛, 幾魚呀 ! 要即刻去鞋鋪買返一對著 !
SKW

大宅

$200-$300左右, 好舒服的, 大部份都係真皮wo, 你不仿去看看, 值得一睇呀, 我好多Friend都係個度買鞋的, 同埋, 我暫時未試過"行行下街爛"

開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

chunchunbb423,

Thank you very much, I will go there look look.....
May I know "年廿九舖頭" is 民族衫 style ????

chunchunbb423 寫道:
你可以去荃灣荃豐地下同一樓都好多, 又或者荃灣南豐新X城上去第一層有間叫"年廿九" 的舖頭(係屈臣X右手面隔幾間舖), 都有好多款..., 希望幫到你

大宅

"年廿九舖頭" is [size=medium]NOT民族衫 style
我都唔識講佢D衫係咩style, 有D日本, 有D歐洲, 你去睇下呀,

大宅

chunchunbb423,
OIC, thank you !!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題