在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊隻牌子的咩帶好用呢?

我囡囡三個月,想買返條咩帶,各位媽媽,請問邊隻牌子好呢?

洋房

Re: 邊隻牌子的咩帶好用呢?

Baby Bjorn at Mothercare

複式洋房

Combi

大宅

vivianky 寫道:

我個妹都話呢隻...好用~~無咁累

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用過, 真係幾好, 係朋友比我用過一次.

不過, 我沒有買到, 因為我仔仔好怕熱, 好硬淨, 佢太重 及 多數用車仔關係! 所以, 我買左 "腰包型揹帶", 只係用于佢摟抱時, 比佢坐在腰包上, 用一只手扶下佢條腰, 等佢睡著, 又會放回車仔上.

vivianky 寫道:

大宅

畀面勳章

我就用緊aprica的腰包型咩帶...同我以前咩大仔combi個條差唔多好好用好省力.....大仔咩嗰條好好用又唔熱又可以咩到成二歲幾都得..而家生咗細女想揾返去到sogo揾sale話無出叫我用呢隻aprica...我而家用緊真係同以前條combi差唔多...我覺得仲好啲添
這裏有圖....

首頁

尾頁

跳至