育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

NB HUGGIES好D還是NB PAMPERS好???

NB HUGGIES好D還是NB PAMPERS好
該用戶已被刪除

Re: NB HUGGIES好D還是NB PAMPERS好???

別墅

Re: NB HUGGIES好D還是NB PAMPERS好???

兩隻差不多咁好,不過PAMPERS質料好少少,但$貴少少。如果在醫院用就
兒童是世界上最快樂的人兒。

大宅

梗係pampers nb 好啦~
but pampers nb唔係得一款ja 咩???

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

pampers NB, 係只得 棉柔 一款呀! 而 huggies 都係只得一款呀!!!

pampers 係細碼開始先分3種
而 huggies 都係細碼開始先分2種

洋房

想請問 pampers 細碼以上係未全部都分3種? 因我每次行超市都眼花花, 分唔到邊隻打邊隻 (d袋又紅又綠). 請問有無係列名及排序 (好用程度計).

[quote]
szeszes 寫道:
pampers 係細碼開始先分3種
而 huggies 都係細碼開始先分2種

大宅

係呀~
pampers o係細碼以上就分開3種~
紫色(M,L,XL)/黃色(S)就係特級棉柔~
綠色既就係超薄乾爽~
紅色既就係另一種~我唔記得係咩野名啦~但係最經濟架囉~

好用程度:

特級棉柔--->超薄乾爽(日頭用都ok)---> 紅色o個隻~
[以上只係本人意見]

男爵府

pampers is better

大宅

Pamper's Pamper's

洋房

thank Q 你呀, 紅色果隻最經濟架!? 唔怪得咁唔好用啦 (

大宅

唔使thx!
我未用過紅色o個隻, so話唔到俾你聽係點~
超薄乾爽都冇尿濕指示ga~

伯爵府

唔該曬分享既媽媽 !

首頁

尾頁

跳至