跳至
[2005年] 報料專區

大宅

報料專區<各品牌的BB-童裝服>

報料專區<各品牌的BB-童裝服>

各位媽咪:

無論有什麼優惠、特價、開倉、最新情報....

一同分享 做個精靈媽咪

大宅

Re: 報料專區<各品牌的BB-童裝服>

有冇人知道POLO 有冇做緊DISCOUNT??

大宅

Polo開始有discount,有d月下貨都抵好多,可以去pacific place及lee garden II睇睇. 但我會等佢再平d先買.

大宅

mrs bun bun,

妳知唔知道幾時做7折??

大宅

CHICKEEDUCK

五件半價
夏日大減價低至六折

大宅

suki_c,
未知,等我去818先.
SUKI_C 寫道:
mrs bun bun,

妳知唔知道幾時做7折??

大宅

有冇好消息...我明天去kingcow look look 先 :-P

大宅

一年一度的UNY夏日商品大割引已正式開始。多款男裝優閒服、恤衫西服、睡衣飾物,低至半價發售。除了男裝,亦有多款女裝、童裝、泳衣、食品及家庭用品以特價發售。

地點﹕太古城中心UNY生活創庫

日期﹕即日至7月19日

大宅

今日去睇恐龍展, 跟住又入了去hippo樹...又買了幾伴衫仔
真係好低,同時d salesman 有小小心酸的感覺,同時話
做到年底 :cry: :cry: :cry:

大宅

tommy 仔 做緊final sales

別墅

各位,

我尋日係旺角新世紀間chickee duck度發現佢地做緊 removal sale,最低只係40蚊就有啦。不過我唔知其他分店係咪都做緊li 個價。

仲有, mothercare有些衫都係做緊 promotion, 買一送一,不過有d好cute的都冇好地阿b的 size.....

2005年2月1日於瑪麗醫院出生

跳至