婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人知飲醋有什好處?

我聽聞飲醋(果醋)對身體好!!!
有冇人知可以點飲和有什麼好處?
有冇人可以指教!!!

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇人知飲醋有什好處?

通便,降胆固醇,降血脂..我淨係知咁多咋

男爵府

豬腳+蛋=蛋白質
姜=驅風
醋=鈣質(註)

呢三樣o野係產後最需要o既, 所以你話中國人幾有智慧呢

註:豬骨中o既鈣質係唔可以溶o向水中, 只係醋先可以。
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

別墅

仲有d 消炎殺菌作用......

[img align=left]http://www.filecabin.com/up1/1160493500-SUM.gif[/img]

複式洋房

會唔會好傷胃呀 ?

男爵府

啫喱媽,

識唔識煮豬腳彊????可否教我or pm to me.

thx.

男爵府

may05g 寫道:
啫喱媽,

識唔識煮豬腳彊????可否教我or pm to me.

thx.

我係無飯煮婦

你不如去"烹飪錦囊"度問o下其他媽咪啦, 一定有人答到你o架
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

禁止訪問

子爵府

清腸胃
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

首頁

尾頁

跳至